17 / 04 / 2024

PERPA Towers Projesi ihaleye çıkıyor

PERPA Towers Projesi ihaleye çıkıyor

PERPA Ticaret Merkezi, yanında inşa edilecek olan, PERPA Towers Projesi için ihaleye çıkıyor.



Bu projede yer alacak, alışveriş merkezi, konut, ticaret amaçlı bloklar, otel, otopark, cami, sosyal tesisler, spor alanı, alt yapı ve çevre düzenlemesi işleri bir bütün olarak kapalı teklif ve pazarlık usulü ile ihale edilecek. İhale edilecek olan toplam inşaat alanı 420.000 m2.
Kapalı teklif ve pazarlık usulü ihalede, 15.000 YTL bedel karşılığı ihale şartnameleri, PERPA Ticaret Yönetim Merkezi Kat:13 No: 2508 / 34384 Şişli-Okmeydanı/İstanbul adresinden satın alınabilecek. İhaleye son teklif verme süresi, 06 Şubat 2009 Cuma saat 15:00...

PERPA Ticaret Merkezi
PERPA Ticaret Merkezi, Perşembe Pazarı esnafını tek çatı altına toplayarak sektörel enerjiyi ve ekonomik potansiyeli tek merkezde birleştirmek amacıyla 1986'da kurulmuş çok ortaklı bir kooperatif.
1988 yılında inşaatı bitirilen PERPA geçen 20 yılda farklı sektörlerden birçok firmanın bir araya gelmesiyle modern ticaretin merkezi haline geldi. 45.000 m2 üzerine kurulmuş PERPA Ticaret Merkezi toplam 669.000 m2 metrekarelik kapalı alanı ile Dünya'nın en büyük monoblok binalarından birisi. 13 katlı bu devasa yapının içindeki yolların toplamı 38 km'yi buluyor.
Toplam 24 adet yürüyen merdiven ve 36 adet asansörün yer aldığı PERPA, mimari yapısı itibariyle doğal bir fuar alanı özelliğide taşımakta. Bu mimari özelliği sayesinde alıcılar aradıkları tedarikçilere ve ürünlere çok kolay ve rahat bir şekilde ulaşabiliyorlar.
Ekonomik büyüklüğü itibariyle finansal kuruluşların da merkezi haline gelen PERPA'da 12 farklı bankanın şubesi ayrıca borsa aracı kurumları ve döviz büroları da bulunmakta. Bu projenin geliştirilmesi ve inşaatı için arananyatırımcı PERPA tarafından kat karşılığı esasına dayalı ihale ile belirlenecek..

Hürriyet Emlak

Geri Dön