24 / 04 / 2024

Persan ihracat ağına iki yeni ülke ekledi!

Persan ihracat ağına iki yeni ülke ekledi!

Yüzde 100 yerli üretimle ve yaptığı ihracatlarla yapı elemanları sektörüne adını altın harflerle yazdıran Persan Çatı-Cephe-Yalıtım Sistemleri ihracat ağına iki yeni ülke ekledi.



Yüzde 100 yerli üretimle ve yaptığı ihracatlarla yapı elemanları sektörüne adını altın harflerle yazdıran Persan Çatı-Cephe-Yalıtım Sistemleri ihracat ağına iki yeni ülke ekledi. Sosyoekonomik yönden Türkiye'yle benzer sektörlerden beslenen İspanya ve Hindistan'da döküm sanayisinin geliştiğini belirten Persan Çatı-Cephe-Yalıtım Sistemleri'nin Genel Müdürü Salih Ürün, döküm perlitinin birçok taydaşının bulunduğunu belirtti. 


AR-GE çalışmaları 


Persan'ın geçtiğimiz aylarda yapı elemanları ve inşaat sektörüne sunduğu Termoşap ve Termosıva'yla büyük yankı uyandırdığını söyleyen Müdür Ürün, "Bir yandan bayi ağını genişletirken bir yandan da AR-GE çalışmalarıyla sektöre yeni ürünler sunmaya devam ediyoruz" dedi. Gürcistan'dan Azerbaycan'a birçok ülkeye yaptığı ihracatlarla milli servete katkıda bulunan Persan, Hindistan ve İspanya'ya gemilerin ulaşması için gün sayıyor. 



Milliyet Ek


Geri Dön