19 / 04 / 2024

Peşinatsız hemen teslim ev 2013!

Peşinatsız hemen teslim ev 2013!

Ev almak istiyorum ama toplu param yok diyorsanız hiç üzülmeyin çünkü artık inşaat yatırımcıları peşinatsız da konut sahibi yapıyor. İşte peşinatsız hemen teslim ev...



Ev almaya karar verdiniz ve biran önce alıp içinde oturmak istiyorsunuz. Fakat peşinat için elinizde yeterli birikiminiz yok. İnşaat yatırımcıları artık "ev almak istiyorum ama hiç toplu param yok" diyen müşterilerini de ev sahibi yapıyor. Nasıl mı? Firmalar hemen teslim durumda olan projelerini satışa sunarken peşinatı 1 yıl öteliyor ya da belli bir kapora alıyor ve kalan tutar için kişiye özel ödeme seçenekleri sunuyor. Eğer sizde ev almak istiyor ve peşinatınız yoksa bu projelere muhakkak göz atmalısınız. İşte peşinatsız hemen teslim ev....


Peşinatsız hemen teslim ev 2013!


Elite City peşinatı 2013 sonunda alıyor

Şua İnşaat tarafından Halkalı'da hayata geçirilen Elite City projesinde, hiç peşinat vermeden konut sahibi olunabiliyor. Teslimlerin hemen yapıldığı projede peşinat ödemeleri 2013'ün sonunda alınıyor. Halkalı Elite City projesinde 1+1'den 4+1'e kadar farklı daire seçenekleri yer alıyor. 1+1 dairelerin 280 bin TL, 2+1 dairelerin 401 bin TL, 3+1 dairelerin 557 bin TL, 4+1 dairelerin ise 942 bin TL'den satışa sunulduğu projede, banka kredisi ile konut sahibi olunabiliyor. Elite City Halkalı Evleri'nde peşinat ödemesi 2013 yılının sonunda yapılıyor. Projede 0,71 faiz oranıyla 60 aya kadar vade, 0,73 faiz oranıyla 120 aya kadar vade yapılıyor. Yüzde 85'inin yeşil alana ayrıldığı Halkalı Elite City Evleri'nde, alışveriş merkezi, açık-kapalı yüzme havuzları, fitness center, kreş ve oyun alanları bulunuyor. 


Peşinatsız hemen teslim ev 2013!


Kartal Adanuspark'ta 245 bin TL'den başlıyor. Şimdi taşın peşinatı 1 yıl sonra öde

Çukurova Gayrimenkul tarafından Kartal'da hayata geçirilen Adanus Park projesinde peşinatlar 1 yıl sonra alınıyor. Teslimlerin hemen yapıldığı Kartal Adanuspark projesinde 1+1, 2+1 ve 3+1 konut seçenekleri yer alıyor. Projede 1+1 daireler 245 bin TL'den, 2+1 daireler 405 bin TL'den, 3+1 daireler ise 397 bin TL ile 640 bin TL arasında değişen fiyatlarla satışa sunuluyor. Toplam 180 daireden oluşan Çukurova Adanuspark projesi, Kartal sahil yoluna 7, Adliye Sarayı'na 2, Sabiha Gökçen Havalimanı'na 15, Bağdat Caddesi'ne 20 dakika uzaklıkta bulunuyor. Projede, fitness center, çocuk oyun alanları, açık yüzme havuzu, güneşlenme terası, hobi salonu, basketbol sahası ve yürüme parkurları yer alıyor. 


Peşinatsız hemen teslim ev 2013!


Kurtköy İspanyol Vilları'nda kapora yeterli

Tümak İnşaat tarafından Kurtköy'de hayata geçirilen İspanyol Vilları projesinde bir miktar kapora vererek konut sahibi olunabiliyor. Kalan tutar ise kişiye özel ödeme planı ile taksitlendiriliyor. Teslimlerin hemen yapıldığı Kurtköy İspanyol Vilları'nda, büyüklükleri 225 ile 295 metrekare arasında değişen konutlar yer alıyor. Fiyatların 630 bin avrodan başlangıç gösterdiği Tümak İnşaat İspanyol Vilları'nda, banka kredisi ile konut sahibi olunabiliyor. Sabiha Gökçen Havalimanı'na 5 dakika uzaklıkta yer alan projede, fitness center, yüzme havuzu, güvenlik, cafe, yürüşüy yolları ve tenis kortu yer alıyor. 


Şengül KIRMIZITAŞ/Emlakkulisi.com



Geri Dön