19 / 04 / 2024

Peşinatsız ucuz ev 2013!

Peşinatsız ucuz ev 2013!

Yaz aylarında içinizi serinletecek konut kampanyaları ile sizleri buluşturmaya devam ediyoruz. İşte elinde yetirince birikimi olmayanlar ya da parasını başka bir yerde değerlendirmek isteyenler için peşinatsız ucuz ev...



Konut kampanyaları hız kesmiyor. İnşaat yatırımcıları baş döndüren kampanyalarla ev sahibi yapmaya devam ediyor. Bir değil birden fazla seçenekle müşterilerinin karşısına çıkan firmalar çok cazip fiyat ve ödeme seçenekleri ile hayalinizi gerçeğe dönüştürüyor. Biz de bu haberimizde "Ev almak hiç bu kadar kolay olmamıştı" dedirtecek kampanyalardan peşinatsız ve uygun fiyatlı olanları sizler için derledik. İşte peşinatsız ucuz ev....


Peşinatsız ucuz ev 2013!


Ahenk İstanbul'da peşinat yok, ara ödeme yok, 108 ay vade farksız taksitle 159 bin TL

Ahenk İstanbul Beylikdüzü'nde Emin Otomotiv güvencesiyle hayata geçiriliyor. Eminevim Ahenk İstanbul projesinde peşinatsız, ara ödemesiz, 108 ay vade farksız taksit avantajıyla konut sahibi olunabiliyor. 2 etaptan oluşan Eminevim Ahenk İstanbul projesinde toplam 500 konut yer alıyor. 1+1, 2+1, 3+1 ve dubleks daire seçeneklerinin yer aldığı projede fiyatlar 159 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Birinci etap teslimlerinin 20 ay sonra, ikinci etap teslimlerinin ise 30 ay sonra yapılması planlanan Beylikdüzü Ahenk İstanbul projesinin sosyal olanakları arasında ise buhar odası, yüzme havuzu, fitness center, spor alanları, squash, dinlenme alanları ve sauna bulunuyor. 


Peşinatsız ucuz ev 2013!


Liva Turkuaz'da peşinatsız şimdi al 1 yıl sonra öde avantajıyla 167 bin TL

Sinpaş GYO tarafından Sultanbeyli'de hayata geçirilen Liva Turkuaz projesinde peşinatsız konut sahibi olunabiliyor. Üstelik taksitler de 1 yıl sonra ödenmeye başlıyor. Konutların 167 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunulduğu Sultanbelyi Liva Turkuaz projesi 2 etaptan oluşuyor. Projenin ilk etabında 349 daire, ikinci etabında ise 475 daire yer alıyor. 1+1'den 4+1'e kadar farklı daire seçeneklerinin yer aldığı Sinpaş Liva Turkuaz projesinde konut teslimlerinin Kasım 2014'te yapılması planlanıyor. 


Peşinatsız ucuz ev 2013!


Spradon Vadi peşinatsız yüzde 100 konut kredisi ile ev sahibi yapıyor

Kuzu Grup güvencesiyle Bahçeşehir'de hayata geçirilen Spradon Vadi projesinde peşinat alınmadan tüm konut bedeli için yüzde 100 konut kredisi kullanılıyor. 42 bin metrekare alan üzerinde 7 bloktan oluşan Bahçeşehir Spradon Vadi projesinde 1+1, 2+1, 3+1 ve 3+1 dubleks daire seçenekleri yer alıyor. Dairelerin 178 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunulduğu Spradon Vadi projesinde konut teslimlerinin Ocak 2014'te yapılması planlanıyor. Yüzde 80’i yeşil tasarlanan Spradon Vadi’de açık ve kapalı yüzme havuzları, güneşlenme terasları, su ve yeşili buluşturan şelaleler, oyun alanları, yürüyüş parkurları, fitness center, sauna ve Türk hamamı bulunuyor.  


Şengül KIRMIZITAŞ/Emlakkulisi.com




Geri Dön