18 / 04 / 2024

Petek Banyo toplu konutlara yönelik çözümler sunuyor!

Petek Banyo toplu konutlara yönelik çözümler sunuyor!

Toplu konut projeleri için özel tasarladıkları ürünlerin bulunduğunu belirten Petek Banyo Sistemleri Genel Müdürü Ercan Bunyak, "Firma olarak, projeye uygun modelleri müşterinin istekleri doğrultusunda, bizi yönlendirmesiyle belirliyoruz" dedi...




Banyo mobilyası ve banyo aksesuarları alanında imalat yapan Petek Banyo Sistemleri, toplu konutlara yönelik çözümler sunmaya başladı. 


Toplu konut projeleri için özel tasarladıkları ve geliştirdikleri ürünlerin bulunduğunu belirten Petek Banyo Sistemleri Genel Müdürü Ercan Bunyak, "Firma olarak, projeye uygun modelleri müşterinin istekleri doğrultusunda, bizi yönlendirmesiyle belirliyoruz. İnşaat pazarına hakim olmak için proje bazlı işleri iyi bümek ve bu işlerde aktif olarak rol almak gerekir. Bu işlerin takibini yapmak, şantiyelerde Petek markasının kullanılmasını sağlamak ve bunun için yapılacak olan çalışmalar proje departmanımız tarafından yürütülmektedir. Banyo mobüyası ve aksesuarlar ince işler diye adlandırılır. Petek Banyo Sistemleri olarak, toplu proje bazında çalışacağımız firmayla kaba inşaat sırasında görüşmeler yapıyoruz. Bu görüşmelerin olumlu sonuçlanması neticesinde, banyoların ıslak zemin seramiği döşendikten sonra banyo mobüyasının ve aksesuarların montajını yapıyoruz" şeklinde konuştu. 


Projeye uygun modelleri müşterinin istekleri doğrultusunda belirlediklerinin altını çizen Bunya, inşaat sektöründe söz sahibi olmak için proje bazlı işleri iyi bilmek ve bu işlerde aktif olarak rol almak gerektiğine vurgu yaptı. 

Bunyak, "Banyo sistemleri olarak toplu proje bazmda çalışacağımız firmayla kaba inşaat sırasında görüşmeler yapıyoruz. Bu görüşmelerin olumlu sonuçlanması neticesinde, banyoların ıslak zemin seramiği döşendikten sonra banyo mobilyasının ve aksesuarların montajım yapıyoruz" dedi. 


"Tasarımlar, tüketicilerin ihtiyaçtan doğrultusunda" Banyo mobüyası ve aksesuarları alanında 30 yıllık tecrübeyle faaliyetlerini sürdürdüklerini dile getiren Ercan Bunyak, hammadde alımından ürünün nihai tüketiciye sevkiyaüna kadar birbirini takip eden tüm aşamalarda kaliteden ödün vermediklerini vurguladr. Banyo dekorasyonunun temelinde, banyo mobüyası ve aksesuarım yattığım vurgulayan Bunyak, ürün tasarımlarını yaparken tüketicinin ihtiyaçları doğrultusunda olmasına özen gösterdiklerini düe getirdi. Bunyak, "Ürün tasarımını yaparken başka tasarımlarla kesişmemesi, benzerlik olmaması dikkat ettiğimiz konular. 


Ürünlerimizin kaliteli, estetik ve aynı zamanda kullanışlı olması Petek markasının temel prensibidir. Müşteri öneri ve isteklerine yönelik renk, ölçü ve tasarım seçenekleri geliştirildiğin de çok şık banyolar oluşturulabilir" diye konuştu. Banyoların değişik renk ve doku alternatiflerinin bir araya gelmesiyle oluşan farklı tasarımlarla hareketleneceğinin altını çizen Bunyak, rekabet edebilmek ve maliyetleri düşürmek için değişik materyalleri tasarımlara uygulayarak farklı konseptler oluşturmak gerektiğine değindi. Bunyak, bunun için dünyadaki yenilikleri teknik anlamda bilmek, tespit etmek ve imkanlar ölçüsünde kendi işimizde kıülanmamrz gerekiyor" dedi. 


Dünya Bölge


Geri Dön