27 / 04 / 2024

Petek Dinçöz, Makrom Yapı'nın yeni reklam yüzü oldu!

Petek Dinçöz, Makrom Yapı'nın yeni reklam yüzü oldu!

Ev sahibi olmak ve yatırım yapmak isteyenlere yepyeni bir fırsatlar sunan Makrom Yapı 40. Yıl Kutlamaları ve Babadan Oğula Devir ile birlikte yepyeni bir döneme girdi



Petek Dinçöz, 40 yıllık bir maziye sahip olan, Babadan Oğula Devir ile birlikte 2012 itibariyle çok büyük bir atılıma geçmeyi planlayan Makrom Yapı’nın reklam yüzü oldu.

Bugüne dek küçük-büyük hiçbir reklam filmi teklifini kabul etmeyen Dinçöz, Makrom Yapı’nın teklifini kabul etti.

Petek Dinçöz, perşembe gününden itibaren yayınmaya başlayacak olan reklam filminde, tamamen kendini oynarken, bir konserinin çıkışında, yolda Makrom Yapı ilanını görüyor ve bir anda kendini bilboard’un içinde buluyor.

Gece hayatından nefret ettiğini ve ev hayatına bayıldığını söyleyen Dinçöz, “Reklam filminde tamamen kendimi yaşadım. Reklamda, evde mısır yiyen, dergi okuyan ve böylesine sakin bir hayatla mutlu olabilen bir kadın göreceksiniz. Yani benim her zamanki halim” diyor. Dinçöz, reklam filminde sahnede fuşya kıyafetiyle, evde ise kot pantolon ve beyaz tişortuyla dikkat çekiyor.

Makrom Yapı, 12 Mart Pazartesi akşamı Suada’da yapılacak görkemli bir lansman gecesiyle hem yeni kurumsal yüzünü basına tanıtırken hem de sır gibi saklanan yeni projesi MAKROMTEK’i kamuoyuyla paylaşacak.

MAKROM Yapı’nın Esenyurt, Beylikdüzü projeleriyle başladığı yepyeni yolda, Tarabya gibi son derece popüler semtlerde de gerçekleştirilecek projeler de yer alıyor.


Makrom Yapı
444 65 76
www.makromyapi.com
www.makromcity.com
www.makromtek.com


Geri Dön