20 / 04 / 2024

Philips Marathon elektrik süpürgesi temizliği kolaylaştırıyor!

 Philips Marathon elektrik süpürgesi temizliği kolaylaştırıyor!

Elektrikli süpürge ürün kategorisinde 40’ıncı yılını geride bırakan Philips, torbasız elektrikli süpürge segmentinde 6 yıldır liderliği elinden bırakmıyor. Torbasız elektrikli süpürge kategorisinin günümüzdeki yıldızı ise hiç kuşkusuz Philips Marathon FC9



Elektrikli süpürge denildiğinde akla gelen ilk markalardan Philips, 40 yıldır bu ürün grubunda sunduğu akılcı ürünlerle kullanıcılarını mutlu etmeyi sürdürüyor. Torbasız elektrikli süpürge kategorisinde 6 yıldan bu yana liderliği elinde tutan Philips, Marathon serisinin son yıldızı FC9205’le başarısının tesadüf olmadığını gösteriyor. 


Profesyonel temizlik için tasarlanan Marathon FC9205, tükenmeyen yüksek emiş gücüyle ilgi çekiyor. Philips'in yeni Siklon Filtre teknolojisi sayesinde, torbasız Marathon, sıkı bir emiş gücü sağlıyor. Verimli tasarımı ve 2200 W motoru, sınıfında benzersiz. Her seferinde mükemmel temizlik için 400 Watt’a kadar emi? gücü üreten 2200 Watt’lık Marathon, yüksek performanslı siklon filtreye sahip. 


Son derece etkili antialerjik sisteme de sahip olan Marathon, HEPA AirSeal ve HEPA 13 yıkanabilir filtreleriyle de farklı. Mobilyaların çevresinde bile kolay temizlik için tasarlanan çizilmeye karşı ek parke başlığı, üçlü etkisiyle benzersiz “TriActive” başlık da FC9205‘in avantajları arasında. 


Siklon Filtre teknolojisi sayesinde Marathon, emiş gücünü daima en yüksek seviyede tutuyor. Standart elektrikli süpürgelerde bir süre sonra tıkanmaya başlayan torba veya hazne, Marathon’da bu tür bir soruna yol açmıyor. Bu elektrikli süpürgede çekilen tüm havanın yüzde 100’ü, dışarı atılmadan önce, yıkanabilir HEPA 13 filtreden, yüzde 99,95 oranında filtreleme ile geçmesi sağlanıyor. Yani, toza kaçış yolu bırakılmıyor. 


TriActive başlık üçlü etkisiyle zeminleri tek seferde kusursuz temizliyor. Başlıktan geçen optimize hava akımı sayesinde temizlik işlemi maksimum düzeyde etkili oluyor. İki yan fırça, mobilya ve duvarlara çok yakın olan tozu ve kiri çekiyor. Başlığın ucundaki geniş delikse, büyük parçaları kolayca alıyor. 


Geri Dön