24 / 04 / 2024

Pınar Altuğ Acarkent'teki evine 50 bin dolar harcadı

Pınar Altuğ Acarkent'teki evine 50 bin dolar harcadı

Bebek Caddesi üzerindeki evinin gürültüsünden çok rahatsız olan Pınar Altuğ, 5 bin 500 dolar kirayı göze alıp, Acarkent'te tripleks bir villaya taşındı



Yıllarca Bebek'teki Lucca Bar'ın bulunduğu binanın en üst katında yaşayan Pınar Altuğ, evlenip çocuk sahibi olduktan sonra Bebek'in gürültüsünden bunalmıştı. Kocası Yağmur Atacan ve kızı Su'yla daha huzurlu bir hayat yaşamak isteyen Pınar; geçtiğimiz günlerde Beykoz'daki Acarkent Villaları'ndan tripleks bir ev kiraladı.

Salon için 50 bin dolar
Bebek'teki deniz manzaralı evini 4 bin dolara kiraya veren Pınar Altuğ; sessizliğin hüküm sürdüğü yeni yuvası için 5 bin 500 dolar ödeyecek. Tüm mobilyalarını yenileyen Altuğ Ailesi; salon takımları için 50 bin dolar harcadı. Ünlü sunucu, Bebek'in gürültüsü nedeniyle 'uyku düzeni bozulan' kızı Su'ya da yeni bir oda takımı aldı.

*PINAR ALTUĞ - YAĞMUR ATACAN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Çağla ile Emre'nin komşuları
Pınar Altuğ, aylar süren arayışının sonunda bahçeli ve havuzlu bir yuvaya sahip oldu. Ünlü sunucu, köpeği Gofret'in yanı sıra evlerini korumak amacıyla eğitimli iki köpek daha almak istiyor. Altuğ Ailesi'nin Acarkent'teki komşuları arasında ise geçtiğimiz ay anne-baba olan Çağla Şıkel ve Emre Altuğ çifti de bulunuyor.
Sabah Günaydın


Geri Dön