19 / 04 / 2024

Pınar Susmuş: Bayraklı için 100 proje geliştirdik!

Pınar Susmuş: Bayraklı için 100 proje geliştirdik!

Bayraklılı seçmenler ile Sevgi Yolu’nda bir araya gelen CHP Bayraklı Belediye Başkan Aday Adayı Avukat Pınar Susmuş seçmenlerine projelerini anlatırken Bayraklı için 100 proje geliştirdiklerini anlattı.




Bayraklı Belediye Başkan Aday Adayı Avukat Pınar Susmuş, Bayraklılı seçmenlerle Sevgi Yolu’nda bir araya geldi. Susmuş, Bayraklı için 100 proje geliştirdiklerini anlattı


Yerel seçimlere kısa bir süre kala belediye başkan adayları birer birer adaylıklarını açıklamaya devam ediyor. Avukat Pınar Susmuş da Bayraklı Belediye Başkan Aday Adaylığı’nı coşkulu bir törenle açıkladı. CHP Bayraklı İlçe Binası önünde kurulan platformdan Bayraklılılar’a seslenen Susmuş’un adaylık açıklaması yoğun katılımla gerçekleşti. Şölen havasında gerçekleşen adaylık açıklamasında Grup Her Telden’in Devrim müzikleri ile Karbel Halk Oyunları Topluluğu'nun gösterileri de beğenildi.


Bayraklılı seçmenler ile Sevgi Yolu’nda bir araya gelen CHP Bayraklı Belediye Başkan Aday Adayı Avukat Pınar Susmuş seçmenlerine projelerini anlatırken Bayraklı için 100 proje geliştirdiklerini anlattı. Susmuş seçmenlere "Siyasete başladığım ilk günden beri partimizin temel ilkelerine uygun olan ‘halk için, halkla birlikte ve ortak akılla yönetim’ anlayışını egemen kılmak; ben yerine biz kavramını yerleştirmek için, Bayraklı halkıyla ve ekibimle yola çıktım. Bu zorlu ve anlamlı yola çıkarken tek başıma değildim, tek başıma karar vermedim. Beni bu yolda cesaretlendiren ve yol arkadaşlığı yapan ekip arkadaşlarımla, partililerimle en önemliside Bayraklı halkı ile birlikteydim" diye seslendi.


“Gün dayanışma günüdür”


Bir yıldır yerel seçimler için hazırlandıklarını ifade eden Susmuş, "Yaklaşık bir yıldır, bugün sayıları 200’e ulaşan, her birinin uzmanlık alanına, bilgi ve yeteneklerine uygun ekip arkadaşlarımızdan kurduğumuz komisyonlarla çalışmalarımızı yürütmekteyiz. Bu çalışmalarda halkımızın yerel siyasetçiyi yanında görmek istediğini, onun sıcaklığını ve içtenliğini hissetmek istediğini ve bu nedenle bir kadın siyasetçinin Bayraklı’ya ana sıcaklığındaki elinin ve yüreğinin değmesi gerektiğini saptadık" dedi.


Yerel seçimlerden "Türkiye için AKP iktidarından kurtulmanın yolu" olarak söz eden Susmuş "Bugün ülkemizin üzerine karabasan gibi çökmüş, ileri demokrasi havarisi kesilip tam aksini yaparak halkı sindiren, susturan, yoksullaştıran AKP iktidarından kurtulmanın yolu, yerel seçimlerdeki başarımızdan geçecektir. Gün; güç birliği yapma, dayanışma içinde olma günüdür. Gelin CHP’de birleşelim. Önce yerelde, sonra genelde iktidar olalım. Genel Başkanımız Sayın Kılıçdaroğlu’nu Başbakan yapalım" diye konuştu.


“Yüzde yüz başarı”


Başkan adayadaylığı ile üzerine aldığı sorumluluğun bilincinde olduğunu anlatan Susmuş, Bayraklı'nın sorunlarını bildiğini söyledi. Susmuş konuşmasında "Üzerimize aldığımız sorumluluğun farkındayız, bilincindeyiz. Bayraklı’nın bir çok sorunu olduğunu, bunların ancak akılcı, çağdaş, bilimsel projelerle çözülebileceğini de biliyoruz. Bu nedenle akademik ve teknik kadroların yer aldığı uzman bir AR-GE ekibi kurduk. Biz Bayraklı’yı marka kent yapmak, Bayraklı’yı İzmir’in gözbebeği, cazibe merkezi yapmak için yola çıktık. Bu nedenle proje sloganımızı “Bayraklı’da yüzde yüz başarı için 100 proje” olarak belirledik. Bu bizim Bayraklı halkına taahhüdümüzdür, taahhüdümüzün belgesi ise büyük emeklerle hazırlanan işte bu kitaptır, bu proje kitabıdır" sözlerine yer verdi.


Rantsal dönüşüme izin verilmeyecek


Kentsel dönüşümde izleyeceği politikayı seçmenlere anlatan susmuş size rağmen bir dönüşüm gerçekleşmeyecek diyerek "Kentsel dönüşüm gerektiren mahallelerimizde vatandaşlarımızın kooperatifleşmeleri yoluyla yaşadığı bölgeden kopmaksızın konut sahibi olmaları sağlanacaktır. Bayraklı’da kentsel dönüşümün, rantsal dönüşüm olmasına asla izin verilmeyecektir" dedi. Belediye'nin kapılarının herkese açık olacağını vurgulayan Susmuş "Bayraklı’da belediye hizmetleri artık vatandaşın yanı başında olacaktır. Her mahallede kuracağımız “vatandaş sorun çözüm merkezleri” ile Bayraklı’daki her vatandaşımız hiçbir ayrım gözetilmeksizin belediye hizmetlerinden eşit, adil ve etkin bir biçimde yararlanacaktır. Kurulacak bilgi işlem sistemi, yapacağı iç denetimle ayrımcılığa ve çözümsüzlüğe asla izin vermeyecek; böylece sorunu çözülmemiş, hizmet alamamış hiçbir vatandaşımız kalmayacaktır. Bayraklı güleryüzlü insanların kenti olacaktır. Engelli vatandaşlarımızın ulaşımdan üretime sosyal yaşamın her alanında yer almalarını sağlamak, onların özel eğitim ve rehabilitasyonları ile ilgilenmek, engelli parkları, engelli spor merkezleri ve oyun alanları oluşturmak birincil görevimiz olacaktır" cümlelerini kullandı.



Yeni Asır




Geri Dön