19 / 04 / 2024

TOKİ Piri Reis Vadisi'nde indirime gidildi!

TOKİ Piri Reis Vadisi'nde indirime gidildi!

Karaman Belediyesi ve Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) işbirliğinde yürütülen "Piri Reis Vadisi Toplu Konut Projesi"nde, 208 hak sahibinin sözleşme aşamasında ödemeleri gereken peşinatlarda indirime gidildiği bildirildi.



Karaman Belediyesi ve Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) işbirliğinde yürütülen "Piri Reis Vadisi Toplu Konut Projesi"nde, indirime gidildiği bildirildi.Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, yaptığı yazılı açıklamada,  TOKİ  ile yapılan görüşmeler sonucunda hak sahibi vatandaşların ödeme noktasında zorlanmamaları için sözleşme aşamasında ödemeleri gereken yüzde 25 peşinat konusunda yeni bir düzenleme yapıldığını belirtti.


Bu düzenlemenin ödemede kolaylık getireceğini vurgulayan Çalışkan, şunları kaydetti:

"Hak sahibi olan 208 vatandaşın ödemesi gereken tutarı, yüzde 10 peşinatla 96 ay vade, yüzde 15 peşinatla 108 ay vade, yüzde 25 peşinatla 120 ay vade şeklinde ödeyebilecekler. Piri Reis Vadisi Konut Projesinde 208 hak sahibi 17-26 Ağustos 2016 tarihleri arasında Halk Bankası Karaman Sanayi Sitesi Şubesi’nde Gayrimenkul Satış Sözleşmesi ve Müzakere Tutanağı imzalayacak. Hak sahiplerimiz bu imkanı kaçırmasınlar."



Gazete Anadolu 




Haber Anayurt Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...


Karaman Belediyesi ve Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) işbirliğinde yürütülen "Piri Reis Vadisi Toplu Konul Pıojesi"nde,208 hak sahibinin sözleşme aşamasında ödemeleri gereken peşinatlarda indirime gidildiği bildirildi. Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, TOKİ ile yapılan görüşmeler sonucunda hak sahibi vatandaşların ödeme noktasında zorlanmamaları için sözleşme aşamasında ödemeleri gereken yüzde 25 peşinat konusunda yeni bir düzenleme yapıldığını belirtti. Çalışkan. "Hak sahibi olan 208 vatandaşın ödemesi gereken tutarı, yüzde 10 peşinatla 96 ay vade, yüzde 15 peşinatla 108 ay vade. yüzde 25 peşinatla 120 ay vade şeklinde ödeyebilecekler" dedi. 



Anayurt


Geri Dön