24 / 04 / 2024

Pırlanta Göztepe Erkan İnşaat satılık!

Pırlanta Göztepe Erkan İnşaat satılık!

Firma: Erkan İnşaat

Proje: Pırlanta Göztepe

Pırlanta Göztepe Erkan İnşaat satılık konut fiyatları 540 bin TL'den başlıyor. Banka kredisine uygun olan proje metrobüs ve İDO'ya sadece 10 dakika uzaklıkta hayata geçiriliyor.



Erkan İnşaat imzası ile yükselen Pırlanta Göztepe Rezidans 3 bloktan oluşuyor. Projede konut teslimlerinin 2017 yılı Mayıs ayında gerçekleşmesi planlanıyor.


Pırlanta Göztepe  Erkan İnşaat  satılık daire alanları 62 metrekare ile 290 metrekare arasında değişiyor. Proje 8 bin 774 metrekare arsa üzerinde inşa ediliyor.


Yüzde 25 peşinatta, kalan bedelin banka kredisiyle ödenebildiği Pırlanta Göztepe Konutları İstanbul'un Kadıköy ilçesinde bulunuyor. Projede 446 daire ve 34 mağazaya yer veriliyor. 


Kadıköy Pırlanta Göztepe'nin sosyal alanları; fitness center, restaurant, modern çarşı, kafe, çocuk oyun alanı, sauna, yürüyüş parkurları, Türk hamamı, açık ve kapalı yüzme havuzu, buhar banyosu, sosyal tesis, dekoratif havuzdan oluşuyor. 


Pırlanta Göztepe Erkan İnşaat satılık konut tipleri 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 olarak dizayn edildi. Proje metrobüs ve İDO'ya sadece 10 dakika, Bağdat Caddesi'nde 5 dakika uzaklıkta yer alıyor. 


Kadıköy Pırlanta Göztepe ulaşım: Fikirtepe Mah. Hızırbey Cad. No:155 Göztepe Kadıköy/İstanbul


Pırlanta Göztepe satış ofisi iletişim

Telefon numarası: 444 7 357

Web: www.erkaninsaat.com.tr

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön