26 / 04 / 2024

Pırlanta Göztepe, Kadıköy'ün kalbinde yükselen ayrıcalık!

Pırlanta Göztepe, Kadıköy'ün kalbinde yükselen ayrıcalık!

Firma: Erkan İnşaat

Proje: Pırlanta Göztepe

Pırlanta Göztepe projesi, "Kadıköy'ün kalbinde yükselen ayrıcalık" sloganıyla tanıtılıyor. 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 daire tiplerinin bulunduğu projede geniş yeşil alanlar bulunuyor. Proje 3 blok olarak yükseliyor



"Kadıköy'ün kalbinde yükselen ayrıcalık" sloganıyla tanıtılan Pırlanta Göztepe projesi  Erkan İnşaat  tarafından hayata geçiriliyor. Proje 3 blok olarak inşa ediliyor. 


Pırlanta Göztepe projesinde 750 araçlık otopark bulunuyor. 34 mağazalık modern bir çarşının yer aldığı projede 446 ferah yaşam alanı bulunuyor.


Pırlanta Göztepe projesindeki dairelerin tasarımları 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon olarak yapıldı.


Pırlanta Göztepe projesi, İstanbul'un Anadolu Yakasında yer alan Kadıköy ilçesinin Göztepe - Fikirtepe Mahallesi'nde hayata geçiriliyor. 


Erkan İnşaat Pırlanta Göztepe projesinde Türk hamamı, buhar banyosu, sauna, çocuk oyun alanı, modern çarşı, kafe, açık ve kapalı yüzme havuzu, sosyal tesis, yürüyüş parkurları, fitness center, restaurant, dekoratif havuz, 7/24 CCTV'li güvenlik, özel peyzaj ve bahçe düzenlemeleri bulunuyor. 


Pırlanta Göztepe nerede?

Adres: Fikirtepe Mah. Hızırbey Cad. No: 155 Göztepe/Kadıköy,  İstanbul 


Pırlanta Göztepe iletişim

Tel: 0216 505 04 34

Web: www.erkaninsaat.com.tr

Esra Nur AÇKI/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön