29 / 03 / 2024

Piyalepaşa İstanbul, 13. Kırmızı Ödülleri'nde reklam ödülü aldı!

Piyalepaşa İstanbul, 13. Kırmızı Ödülleri'nde reklam ödülü aldı!

İstanbul’un en eski ve değerli semtlerinden Piyalepaşa’da Polat markasının yarım asırlık tecrübesiyle hayata geçirilen Piyalepaşa İstanbul, bu yıl 13’üncüsü gerçekleştirilen Kırmızı Ödülleri’nde yürüttüğü başarılı reklam kampanyasıyla ödül aldı.



İstanbul’un en eski ve değerli semtlerinden Piyalepaşa’da Polat markasının yarım asırlık tecrübesiyle hayata geçirilen Piyalepaşa İstanbul, bu yıl 13’üncüsü gerçekleştirilen Kırmızı Ödülleri’nde yürüttüğü başarılı reklam kampanyasıyla ödül aldı. Piyalepaşa İstanbul, tüm sektörlerin beraber değerlendirildiği Kırmızı Ödülleri’nde ‘Basında en iyi yüksek bütçeli reklam kampanyası’ kategorisinin kazananı oldu.


2003 yılından bu yana reklam ve iş dünyasını buluşturan reklam sektörünün en prestijli ödüllerinden ‘Kımızı Ödülleri’ düzenlenen törenle sahiplerini buldu. İstanbul’un kalbi Beyoğlu’nda 800 milyon Dolar’lık yatırımla yükselen Piyalepaşa İstanbul, 13. Kırmızı Ödül Töreni’nde ‘Basında en iyi yüksek bütçeli reklam kampanyası’ kategorisinde ödüle layık görüldü.


Tüm sektörlerin beraber değerlendirildiği bu kategoride son 1 sene içerisinde basın bütçesi minumum 200 bin TL olan tüm reklam kampanyaları değerlendirildi. Piyalepaşa İstanbul da sektörde fark yaratan reklam kampanyası ile bu ödülün sahibi oldu.


www.piyalepasa.com.tr


Geri Dön