28 / 03 / 2024

Piyalepaşa İstanbul, CNR Emlak Fuarı’na katılıyor!

Piyalepaşa İstanbul, CNR Emlak Fuarı’na katılıyor!

Piyalepaşa İstanbul, Türkiye’nin en büyük emlak fuarı 4. Emlak Yatırım Projeleri ve Finansmanı Fuarı’nda yatırımcılarla buluşuyor.



İstanbul’un kalbi Beyoğlu’nda Polat’ın 60 yıllık deneyimi ve güvencesiyle hayata geçirilen Piyalepaşa İstanbul, Türkiye’nin en büyük emlak fuarı 4. Emlak Yatırım Projeleri ve Finansmanı Fuarı’nda yatırımcılarla buluşuyor.


Konut, rezidans, ofis, otel ve Alışveriş Sokağı’ndan oluşan karma kullanım projesi olarak hayata geçirilen Piyalepaşa İstanbul, 8. hall C02 numaralı stantta ziyaretçilerini bekliyor.


Türkiye’nin özel sektör tarafından gerçekleştirilen en büyük kentsel dönüşüm projesi olan ve 800 milyon Dolar’lık yatırımla Beyoğlu’nun kalbinde hayata geçirilen Piyalepaşa İstanbul, 17-20 Kasım 2016 tarihleri arasında, CNR EXPO Yeşilköy'de düzenlenecek CNR Emlak Fuarı’nda ulusal ve uluslararası yatırımcılarla bir araya geliyor.


İstanbul’un en eski ve değerli semtlerinden Piyalepaşa’da 82 dönüm arazi üzerinde hayata geçirilen Piyalepaşa İstanbul, İstanbulluların özlemini duyduğu mahalle hayatını yeniden canlandırmayı hedefliyor. Konut sahibi olmak isteyenlerin tüm ihtiyaç ve beklentileri düşünülerek tasarlanan projede; 1+0’dan 4+1’e kadar değişen farklı büyüklük ve tipte 760 konut ve 190 rezidansın yanı sıra ofis, otel ve Alışveriş Sokağı da (AVS) yer alıyor.


Ödeme konusunda kişiye özel yüzlerce ödeme seçeneği sunan Piyalepaşa İstanbul’da konutlar 837 bin TL’den, rezidanslar ise 700 bin TL’den başlıyor. Projeden konut sahibi olmak isteyenler herhangi bir kredi masrafı ödemeden 24 aya kadar yüzde 0 faiz, 60 aya kadar yüzde 0,42, 120 ay arasında ise yüzde 0,70 faiz oranlarıyla ödeme planını şekillendirebiliyor. Piyalepaşa İstanbul’da, bu ödeme seçeneklerinin yanı sıra kişiye özel farklı yüzlerce ödeme planı da yapılabiliyor. Projeden yatırım yapmak isteyenler, Piyalepaşa İstanbul Satış Ofisi’nde yer alan örnek daireleri birebir deneyimleyerek daire-konut seçimlerini de yapabiliyor.


Piyalepaşa İstanbul, emlak sektörünün önemli isimlerini ve dev projeleri yatırımcılarıyla bir araya getiren Türkiye’nin en büyük emlak fuarında 8. hall C02 numaralı stantta ziyaretçilerini bekliyor.


www.piyalepasa.com.tr


Geri Dön