26 / 04 / 2024

Piyalepaşa İstanbul ne zaman teslim?

Piyalepaşa İstanbul ne zaman teslim?

Firma: Piyalepaşa Gayrimenkul

Proje: Piyalepaşa Gayrimenkul Beyoğlu

Piyalepaşa İstanbul 'da 1+0'dan 4+1'e kadar farklı daire seçeneklerine yer veriliyor. Proje İstanbul Beyoğlu 'nda hayata geçiriliyor. Peki Piyalepaşa İstanbul ne zaman teslim edilecek?



"Piyalepaşa İstanbul ne zaman teslim?" sorusunu yanıtlamadan önce kısaca projenin özelliklerinden bahsedelim. Proje İstanbul Beyoğlu'nda kentsel dönüşüm projesi kapsamında inşa ediliyor.


Lansmanı yarın Beyoğlu Belediyesi'nde ve 10 ile 13 Şubat tarihleri arasında Fransa'daki MIPIM Fuarı'nda yapılacak olan Piyalepaşa İstanbul projesi yaklaşık 900 adet daireden oluşuyor.


Piyalepaşa İstanbul yer alan daire seçenekleri arasında stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salonlar bulunuyor. Proje  Piyalepaşa Gayrimenkul  imzası taşıyor. 


Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul 82 bin 459 metrekare arsa alanı üzerine yayılıyor. Projede konutların yanı sıra  ofis alanları, otel, ticari üniteler ve alışveriş sokağına da yer veriliyor.


Piyalepaşa İstanbul ne zaman teslim?

Teslimlerinin 2017 yılının başında yapılması planlanan Piyalepaşa İstanbul Beyoğlu Evleri 600 milyon TL yatırım bedeli ile yükseliyor. Projede konutların metrekare fiyatları 3 bin dolardan başlıyor.


Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul satış ofisi 

Telefon: 0212 216 22 30

Web: www.piyalepasa.com.tr

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön