25 / 04 / 2024

Piyalepaşa İstanbul projesi Nisan'da satışa çıkıyor!

Piyalepaşa İstanbul projesi Nisan'da satışa çıkıyor!

Adnan Polat'ın saçını beyazlatan proje yabancıların kadrajında İstanbul'da özel sektör tarafından yapılan en büyük kentsel dönüşüm projesi Piyalepaşa da yabancı yatırımcılara tanıtıldı. Adnan Polat'ın 'Saçımı beyazlattı' dediği proje nisanda satışa çıkaca



Polat Holding Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Polat'ın üzerinde 11 yıl çalıştıktan sonra başlamaya karar verdiği Piyalepaşa İstanbul da MIPIM'de görücüye çıkan İstanbul projeleri arasında yerini aldı. Piyalepaşa'nın nisan ayında 7.500 - 8.500 TL metrekare fiyatıyla satışa sunulacağı açıklandı. Adnan Polat'ın "Saçımı beyazlatan 3 şey var; enerji, Galatasaray ve Piyalepaşa" diye atıfta bulunduğu koplam 800 milyon dolarlık dev projenin inşaatı ise birkaç hafta içinde başlayacak. 


Beyoğlu'nda hayata geçirilen ve 2018 yılında yaşamın başlayacağı karma proje tamamlandığında, hem İstanbul'un hem Türkiye'nin özel sektör tarafından gerçekleştirilen en büyük kentsel dönüşüm projesi olacak.

 

POLAT HOLDİNG BİNASINI YIKACAK 


Kasımpaşa'nın popüler bir bölge olacağını öngören Polat'a göre, fiyatlar da üç katma çıkacak. Polat, Mecidiyeköy'deki Polat Holding genel merkeziyle ilgili de, "Orayı da yıkmayı •rplanlıyoruz. Belki ticaret merkezi yapmak isteriz" dedi. 


Yarım saatte bir görüşme 


PİYALEPAŞA Gayrimenkul Genel Müdürü Kaan Yücel ise, "Piyalepaşa istanbul'un en önemli özelliği: yüksek binalar yerine daha çok alçak binaların yer aldığı yatay konseptte tasarlanmasıdır. Konut blokları 6-10 kat arasında arasında değişiyor" dedi. 


Yücel yabancıların projeyle yakından ilgilendiğini belirterek. "Her yarım saatte bir bir yatırımcıyla görüşmemiz var" diye konuştu. 


Akşam


Geri Dön