18 / 04 / 2024

Piyalepaşa İstanbul'a International Property Awards’dan ödül!

Piyalepaşa İstanbul'a International Property Awards’dan ödül!

Piyalepaşa İstanbul, International Property Awards tarafından Avrupa’nın En İyi Karma Kullanım Mimarisi kategorisinde ‘Highly Commended Award’ ödülüne layık görüldü.



Dünyanın gayrimenkul sektöründeki en prestijli ödüllerinden biri olarak kabul edilen “International Property Awards”un kazananları belli oldu. Polat tecrübesi ve güvencesiyle 800 milyon Dolar’lık yatırımla Beyoğlu Piyalepaşa Bölgesi’nde hayata geçirilen Piyalepaşa İstanbul, yarışmada Avrupa’nın En İyi Karma Kullanım Mimarisi kategorisinde ‘Highly Commended Award’ ödülü almaya hak kazandı. Mimari tasarımı iki design group tarafından yapılan Piyalepaşa İstanbul kazandığı ödülle başarısını taçlandırdı.


Dünyanın en prestijli yarışmalarından biri olan International Property Awards’ta ödül kazanmaktan gurur duyduklarını belirten Piyalepaşa Gayrimenkul Genel Müdürü Kaan Yücel, şunları söyledi: “Ülkemizin gayrimenkul sektöründe geldiği noktayı sergileyen projemizle kazandığımız yurt dışı başarılarına bir yenisini daha ekledik. MIPIM’de gerçekleştirdiğimiz lansman ve ardından Dubai Cityscape Global 2015’te yaptığımız görsel şovla yabancı yatırımcıların ilgisini ve beğenisini kazandık. Şimdi de 70 kişilik bir jürinin zorlu bir değerlendirme sürecinden geçerek ödüle layık görülmemiz, mimarisiyle şehrin merkezinde fark yaratan bir proje olduğumuzu bir kez daha ortaya koyuyor. Dünya çapında katılımın olduğu, farklı ülkelerdeki en iyi projelerin değerlendirildiği böyle önemli bir platformda ödüle layık görülmek, önümüzdeki dönem çalışmalarımız için de güç verdi."


Projenin mimarı ve iki design group yönetici ortağı Y. Mim. Murat Kader ise, “Alınan ödül dünyanın en prestijli ödüllerinden biri; uluslararası jüri, projeleri titiz ve keskin kriterlere dayalı olarak değerlendiriyor. Diğer başarılı projelerin içerisinden sıyrılarak ödüllendirilen Piyalepaşa İstanbul’un mimari tasarımının yaratıcı ekibi olarak, seçkin jürinin dikkatini çekmeyi başaran bir projeye imza attığımız için gururluyuz” dedi.


İstanbul’un merkezinde bir Semt: “Piyalepaşa İstanbul”

Beyoğlu’nun merkezinde 800 milyon Dolar’lık yatırımla, 82 dönüm arazi üzerinde hayata geçirilen Piyalepaşa İstanbul’un en önemli özelliklerinden biri; konut, rezidans, ofis, otel ve Alışveriş Sokağı’ndan oluşan bir karma kullanım projesi olarak tasarlanması. Yaşam, alışveriş ve eğlenceyi bir arada sunan Piyalepaşa İstanbul’da 55 m²’den 207 m²’ye, stüdyodan 4+1’e kadar değişen farklı büyüklük ve tipte 760 daire ve 190 rezidans yer alıyor. Projenin en önemli avantajları arasında yer alan 4 katlı, 3 bin 900 araçlık otoparkı ise, yaşam alanlarının en büyük sorununa çözüm üretiyor. Bölgeyle uyumlu olması için, geleneksel ve modern mimarinin karışımıyla harmanlanmış yatay konseptte tasarlanan Piyalepaşa İstanbul tamamlandığında, mahalle konseptiyle semt sıcaklığının yaşanabileceği güvenli, modern bir yaşam alanı olacak. Proje içerisinde bulunan 550 metre uzunluğunda ve 17 metre genişliğinde Alışveriş Sokağı’nda (AVS) ulusal ve uluslararası 120 mağazanın yanı sıra, simitçiden manava ve kestaneciye kadar özlenen birçok değer de bu sokakta yer alacak.


Piyalepaşa İstanbul’un 3 bin 500 metrekareden oluşan kapalı sosyal tesis alanında ise; fitness salonundan kapalı basketbol sahasına, kapalı havuzdan çocuk havuzuna, saunadan buhar odasına ve SPA hizmetlerine kadar birçok sosyal donatı alanı yer alıyor. Çocuklar için de ekstra oyun alanları bulunan proje, yüzde 48 yeşil donatı alanı sayesinde de sahiplerine ve kullanıcılarına doğayla buluşma imkânı sunucak.


Ulaşım açısından da merkezi konumda yer alan ‘Piyalepaşa İstanbul’, D-100 karayolu ve çevreyolu bağlantılarına, Dolmabahçe ve Kâğıthane tünellerine, Çağlayan Adliyesi ve hastanelere yakın konumuyla ön plana çıkıyor. Ayrıca, Beyoğlu İstiklal Caddesi, Karaköy, Kabataş, Nişantaşı ve Beşiktaş gibi şehrin merkezi noktalarına sadece birkaç dakika içinde ulaşma imkanı sunuyor.


Web: http://www.piyalepasa.com.tr/tr/ana-sayfa


Geri Dön