25 / 04 / 2024

Piyap İnşaat, iki yılda yüzde 60 büyüme hedefliyor!

Piyap İnşaat, iki yılda yüzde 60 büyüme hedefliyor!

Prefabrik, çelik konstrüksiyon ve betonerme fabrikalar inşa eden Piyap İnşaat, cirosunu bu yıl sonunda 62 milyon TL'ye, 2017-2018 yıllarında da 100 milyon TL'ye çıkarmayı hedefliyor.



Prefabrik, çelik konstrüksiyon ve betonerme fabrikalar inşa eden Piyap İnşaat, bu yıl sonunda 62 milyon TL ciro rakamına ulaşacak. Firma 2017-2018 yıllarında bu rakamı yaklaşık yüzde 60 artırarak 100 milyon TL'ye çıkarmayı hedefliyor. 


Konusunda uzmanlaşmış en iyi mimar ve mühendislerle çalışıp yenilikçi, fonksiyonel ve estetik tasarımlarla en iyi projeleri hayata geçirmeyi hedeflediklerini belirten Piyap İnşaat Genel Müdürü Şiyar Ertene, "Modern teknolojinin elverdiği en ileri inşa tekniklerini, en yeni inşaat malzemelerini araştırmayı ve kullanmayı görev olarak görüyoruz. Yaklaşık 50 kişilik profesyonel teknik kadromuz ve 450 kişilik taşeron çalışanımızla hizmet veriyoruz. Geniş kapsamlı ve kendimize ait iş makine parkımızla projelerimizi yürütüyoruz. Bu da hem bize hem de işverenimize düşük maliyet ve hızlı teslim edilmiş projeler olarak geri dönüyor" şeklinde konuştu. 


Akhisar OSB'nirı inşaat yükünü sırtladı


Faaliyetlerini Akhisar Organize Sanayi Bölgesi'nde yoğunlaştırdıklarını vurgulayan Ertene, "Burada devam eden fabrika inşaatları ile birlikte toplamda 500 bin metrekare kapalı alan sanayi kuruluşu bulunuyor. Biz mevcut alanın yaklaşık 260 bin metrekaresinin yüklenici firması konumundayız. 


Türkiye'de kendini kanıtlamış kurumsal firmalarla çalışıyoruz. Bu firmaların Akhisar OSB içinde yatırım yapmaları konusunda ikna sürecinde biz de etkili olduk" dedi. 



Dünya




Geri Dön