29 / 03 / 2024

Pizza Pizza 90 yeni franchise verecek

Pizza Pizza 90 yeni franchise verecek

Türkiye'nin önde gelen pizza restoranlar zincirlerinden Pizza Pizza, 90 yeni şube daha  açarak 2010 yılında şube sayısını 250'ye çıkarmayı hedeflediğini açıkladı



Şu anda Türkiye'nin 45 ilinde 160 şubesi bulunan ve İstanbul'da geçen günlerde 20. şubesi açan Pizza Pizza'nın 10 ? 13 Aralık tarihlerinde CNR Fuar Merkezi'nde gerçekleşecek "Bayim Olur Musun? Fuarı"nda girişimcilerle buluşacak. Pizza Pizza fuarda, yeni yılla birlikte uygulamaya alacağı avantajlı franchising modeli olarak adlandırdığı "Bugün aç, Seneye öde" başlıklı modelini girişimcilerle paylaşacak.
"Bugün aç, Seneye öde" adını taşıyan franchise modeli hakkında bilgi veren şirket yetkilileri, destek konseptli, bir ödeme planı olan bu sistemde, bayi adayından sadece banka teminat mektubu isteneceği ve bayi adayının da bugün açtığı dükkânın bedelini gelecek yıl ödeyeceğini belirttiler. Yatırımın tamamını Pizza Pizza'nın yaptığı bu sistemde, işletme hakkı ise girişimcinin olacak.

"KRİZDE FRANCHİSE SİSTEMİNE TALEP ARTTI"

Konuyla ilgili açıklama yapan Pizza Pizza Genel Müdürü Tolga Türker, "Global kriz, az riskle yatırım olanağı veren franchising sistemine olan talebi artırdı. Yatırımcıya az maliyetle yüksek kâr olanağı veriyoruz. Krizi, girişimci için fırsata çevirme şansı sunuyoruz. `Bugün aç, Seneye öde' konseptli yeni franchising sistemi alanında bir ilk. Amacımız gerçekten iş yapmak isteyen girişimciye bir fırsat vermek ve işe doğru yerden başlamasını sağlamak. Bu sistem ile franchisee adayımız işine daha iyi odaklanma fırsatı yakalayabilecek" dedi. Pizza Pizza'nın bu yıl 7.'si gerçekleşecek "Bayim Olur Musun? Fuarı"na katılacağını belirten Türker, "Bizim için bu fuar çok anlamlı. Türkiye'de franchisingin yarattığı iş hacmi 50 milyar dolar civarında. Pizza Pizza olarak, 2010 sonuna kadar açaçağımız 90 yeni şubeyi vereceğimiz adaylar ile buluşmak ve tanışmak için burası çok iyi bir nokta. Hedeflerimiz büyük. 2010'da sadece İstanbul'da şu an 20 olan şube sayımızı 60'a çıkarmak için kolları sıvadık. Bunun yanı sıra farklı bölgelerden gelecek talepleri de fuarda değerlendireceğiz" dedi. Türker, Pizza Pizza'nın yurt içinde franchising alanında sürekli bir  gelişme içinde olduğunu,zamanla yurt dışında da Pizza Pizza noktaları açmayı planladıklarını kaydetti.
Milliyet


Geri Dön