11 / 05 / 2024

Pizza Pizza, yurt çapında 90 şube açacak!

Pizza Pizza, yurt çapında 90 şube açacak!

Restoranlar zinciri Pizza Pizza, yurt çapında 90 yeni şube açmaya hazırlanıyor



Pizza restoranlar zinciri Pizza Pizza, yurt çapında 90 yeni şube açacak. 45 ilde 160 şubesi bulunan firma, yeni yılla birlikte franchising modelini devreye alarak 2010'da 250 şubeye ulaşmayı hedefliyor. Bu proje ile bir ilke imza atan Pizza Pizza, yeni iş modelinin koşulları ve destek kapsamını "Bayim Olur Musun Fuarı"nda girişimcilerle paylaştı. Bin kişi ile görüşme yapan firma, fuarda 10 franchise verdi, 2'sinin de sözleşmesini imzaladı.

2010 yılı sonuna kadar 90 yeni şube açmayı hedefleyen Pizza Pizza, 10 - 13 Aralık tarihlerinde CNR Fuar Merkezi'nde gerçekleşen "Bayim Olur Musun Fuarı"nda girişimcilerle buluştu. Yaklaşık bin franchise görüşmesi yapan firma, yeni yılla birlikte uygulamaya alacağı avantajlı franchising iş modeli "Bugün aç, Seneye öde"nin koşullarını ve desteklerini de bayi adayları ile paylaştı.

Pizza Pizza Genel Müdürü Tolga Türker, "Global kriz, az riskle yatırım imkanı veren franchising sistemine olan talebi artırdı. Yatırımcıya az maliyetle yüksek kar olanağı veriyoruz. Krizi, girişimci için fırsata çevirme şansı sunuyoruz. 'Bugün aç, Seneye öde' konseptli franchising iş modelimiz, alanında bir ilk. Amacımız gerçekten iş yapmak isteyen girişimciye bir fırsat vermek ve işe doğru yerden başlamasını sağlamak. Bu sistem ile franchise adayımız işine daha iyi odaklanma fırsatı yakalayabilecek" dedi.

Pizza Pizza'nın bu yıl 7'incisi gerçekleşen "Bayim Olur Musun Fuarı"nda girişimcilerden büyük ilgi gördüğünü belirten Türker, "Gelen taleplerin yüzde 80'i İstanbul, yüzde 20'si ise diğer illerden oldu. 2 aday ile sözleşme imzaladık, 8 aday ile de el sıkıştık. Toplamda bin görüşme yaptık. Normalde 30 bin dolar olan franchise giriş bedelimizi fuara özel olarak 15 bin TL'ye çektik" dedi.
Yeniasır


Geri Dön