17 / 04 / 2024

Plangroup İnşaat Malzemeleri ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Plangroup İnşaat Malzemeleri ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Plangroup İnşaat Malzemeleri ve Dış Ticaret Limited Şirketi 10 Mart 2015'te, 10 bin TL sermaye bedeli ile Fatih'te Farzın Ghasemı, Neda Haseli Müdürlüğü'nde kuruldu.



Plangroup İnşaat Malzemeleri ve Dış Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye bedeli ile 10 Mart 2015'te Farzın Ghasemı, Neda Haseli Müdürlüğü'nde kuruldu.


Plangroup İnşaat Malzemeleri ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu;1- Seramik, karo ve fayans, cam, mermer, plastik, mermerit, demir, çelik, bakır vb. ürünlerin alımı, satışı, ithalatı, ihracatı ve toptan ticareti. 2- yapıların ve yapı elemanlarının alımı, satışı, ithalatı, ihracatı ve toptan ticareti. 3- Çimento, alçı, harç, kireç, mozaik vb. inşaat malzemeleri alımı, satışı, ithalatı, ihracatı ve toptan ticareti. 4- Tuğla, kiremit, briket, kaldırım taşı vb. inşaat malzemeleri alımı, satışı, ithalatı, ihracatı ve toptan ticareti. 5- Taş, kum, çakıl, mıcır, kil, kaolin vb. inşaat malzemeleri alımı, satışı, ithalatı, ihracatı ve toptan ticareti. 6- İşlenmişmermer, traverten, kaymaktaşı (su mermeri) ve bunlardan yapılmış ürünlerin (levha halinde olanlar ile sıhhi ürünler dahil) alımı, satışı, ithalatı, ihracatı ve toptan ticareti. 7- Mermer, granit, kayağan taşı, kum taşı vb. alımı, satışı, ithalatı, ihracatı ve toptan ticareti (işlenmemiş veya blok halde olanlar) 8- Betondan, çimentodan ve suni taştan prefabrik yapıların, yapı elemanlarının ve diğer ürünlerin alımı, satışı, ithalatı, ihracatı ve toptan ticareti. 9- İnşaatlarda izolasyon amaçlı kullanılan malzemelerin alımı, satışı, ithalatı, ihracatı ve toptan ticareti (rulolar halinde cam yünü, taş yünü, bitüm esaslı malzemeler, vb.) 10- Masif, lamine, laminant parke, halıfleks vs yer kaplamaları alımı, satışı, ithalatı, ihracatı ve toptan ticareti. 11- Yürürlükteki mevzuat çerçevesinde her türlü malın ithalat ve ihracat şeklinde dış ticaretini yapmak.



Geri Dön