28 / 03 / 2024

Platform Merter Residence'ta 371 bin TL'ye teras platform!

Platform Merter Residence'ta 371 bin TL'ye teras platform!

Platform Merter projesinin lansmanı Eylül 2011 'de yapılacak. Platform Merter Rezidans 'ta, stüdyodan 5+1 penthouse 'lara kadar farklı daire seçenekleri bulunuyor. Projede yer alan konutların fiyatları 371 bin TL'den başlangıç gösteriyor



Eroğlu ve Doğa şžehircilik tarafından hayata geçirilen Platform Merter; karma proje olma niteliği taşıyacak.

224 milyon lira yatırım maliyeti (arsa dahil) ile hayata geçirilen Platform Merter projesinin lansmanı Eylül 2011 'de yapılacak. Merter Platform, 150 bin metrekare inşaat alanına sahip.

Platform Merter kapsamında, Platform Fashion Park da hayata geçiriliyor. ProjedE; Fashion Park 'ın yanı sıra rezidanslar, suitler, teras evler ve ofisler yer alacak.

16 katlı Platform Rezidans bloğu, 17 katlı Platform Suites bloğu, 23 bin metrekarelik kiralanabilir alana sahip Platform Fashion Park ve 3 bin metrekarelik özel Plaform Ofis alanından oluşan projenin tasarımında DB Mimarlık-Bünyamin Derman 'ın imzası bulunuyor.

Platform Merter 'deki rezidansların Mayıs 2013 'te teslim edilmesi hedeflenirken, Platform Fashion Park ise, daha öncesinde, Eylül 2012 'de kapılarını açacak.

Platform Merter Rezidans 'ta, stüdyodan 5+1 penthouse 'lara kadar farklı daire seçenekleri bulunuyor.

Proje kapsamında yer alan konutlardan 75-121 metrekarelik Platform Teras 1+1 'ler 371 bin TL ile 644 bin TL arasında değişen fiyatlarla satılıyor. 115-146 metrekarelik Platform Residence 2+1 'ler 562 bin TL ile 875 bin TL arasında; 112-155 metrekarelik Platform Teras 2+1 'ler 526 bin TL ile 819 bin TL arasında; 159 metrekarelik Platform Residence 2,5+1 'ler 895 bin TL ile 1 milyon 18 bin TL arasında değişirken 210-231 metrekarelik Platform Residence 3+1 'ler 1 milyon 66 bin TL ile 1 milyon 279 bin TL arasında faklılık gösteren fiyatlarla satışa sunuluyor.

Projedeki 293 metrekarelik Platform Residence 4+1 'ler 1 milyon 898 bin TL 'ye satılıyor. 322 metrekarelik Platform Residence 4.5+1 'lerin fiyatları 2 milyon 171 bin TL ile 2 milyon 238 bin TL arasında farklılık gösteriyor.

494-500 metrekarelik Platform Residence 5+1 penthouseların fiyatları  3 milyon 604 bin TL'den başlıyor ve  3 milyon 640 bin TL'ye kadar yükseliyor. Proje kapsamında yüzde 25 peşinat veriliyor. Geri kalanı 120 aya kadar vadelendiriliyor.

3 kattan oluşan moda ve ticaret merkezi, 23 bin metrekare kiralanabilir alana sahip Platform Merter Fashion Park; geniş showroom mekan çözümleri ve ferah alanları ile tekstil markalarının dünyaya açılacak vitrini olarak tasarlanıyor. Platform Fashion Park 'ta her türlü ihtiyaca yönelik tiplerde kurgulanmış tam 110 mağaza yer alıyor. Platform Merter; yüksek tavanlar, geniş kapılar, büyük vitrinler, doğru ışıklandırma, nitelikli malzemeler ile ferah ve kullanışlı bir ortam sunuyor.

Aynı anda hem şık bir ofise hem de bütünsel bir yaşam alanına sahip olmanın çok zorlaştığı İstanbul şartlarında, Platform Merter ticaret merkezinin yanı sıra özel ofis alanları ile her ihtiyacı aynı meknda sunma özelliği taşıyor. Son derece merkezi bir konumda yer alan Platform Merter ofislerinin terasları da bulunuyor.

Platform Merter Rezidans 'ta yer alan tüm dairelerin kat bahçeleri bulunuyor. Aileler yükseklerde de yeşil ile buluşuyor ve mükemmel manzaranın tadını çıkartıyor.

Platform Merter Suites bölümünde ise sakinlere 5 yıldızlı otel hizmeti verilmesi hedefleniyor. Platform Merter Suites özel geliştirilen yiyecek/içecek, temizlik servisleri başta olmak üzere titizlikle kurgulanmış concierge hizmetini evinize taşıyarak lüksü yeniden tanımlıyor. Ayrıca; konaklama yapılmayan dönemlerde daire sahipleri adına kiralama yapılabilecek farklı bir hizmet sunan Platform Merter Suites günün 24 saati hizmet veren resepsiyonu ile de misafirlerini özel hissettirecek.

Platform Merter ticari ve rezidans alanlarının yanı sıra sosyal alanlarıyla da bölgeye canlılık getirecek. Platform Merter 'de yer alacak dünyaca ünlü restoranlar, açık havuz, kapalı havuz, sağlık için sakin SPA huzuru, ve profesyoneller tarafından işletilecek olan spor kompleksi bunlardan yalnızca bazıları. Daire ve ofis sahipleri bir asansör uzaklığında yer alan Welness SPA Center 'da buhar odası, Türk hamamı, sauna ve yüzme havuzunda dingin saatler geçirebilirlerken, spor kompleksinde formunu koruyabilecek.

Atatürk Havalimanı ile metro, metrobüs gibi toplu taşıma araçlarına yakınlığının yanı sıra, İstanbul 'un en önemli ulaşım arteri olan E-5 üzerindeki merkezi konumda bulunuyor.

444 37 97
www.erogluyapi.com.tr

Platform Merter'e nasıl gidilir için tıklayınız

 

 


Kübra Genç/Emlakkulisi.com


Geri Dön