19 / 04 / 2024

Platin Konutları'nda 180 bin TL'ye! Peşinde yüzde 20 indirim!

Platin Konutları'nda 180 bin TL'ye! Peşinde yüzde 20 indirim!

Kılıç İnşaat'ın Ataşehir Finans Merkezi'ne 350 metre uzaklıkta yapımına başlayacağı Platin Konutları'nda fiyatlar 180 bin TL'den başlıyor



Platin Konutları, 910 metrekare arsa üzerine kurulu 2 blokta toplam 44 konuttan oluşuyor. Aynı kattaki dairelerin birbirleriyle ortak duvarının bulunmadığı projede fiyatlar 180 bin TL ile 280 bin TL aralığında değişiyor. Yüzme ve çocuk havuzu, kapalı otoparkı bulunan proje yüzde 60 yeşil alan oranı ve peyzaj düzenlemesi ile dikkat çekiyor. Kılıç İnşaat'ın sahibi Suat Kılıç projeyi anlattı.

 

Platin Konutları projesinin ayrıntıları nelerdir?

Platin Konutları 910 metrekare arsa üzerine kurulu 2 blokta toplam 44 konuttan oluşan bir site projesidir. Sağlam zeminleri ile öne çıkan Ataşehir'de hayata geçen projemiz, yeni planlanan finans merkezine yürüme mesafesi uzaklığında bulunuyor.

Projeyi diğerlerinden ayıran en önemli özellik nedir?

Projemizi diğer projelerden ayıran en önemli özellik Ataşehir Finans Merkezi'ne 350 metre mesafede olması. Bu yakınlık sebebiyle, Platin Konutları, hem yatırımcılar için hem de yaşamak isteyenler için çok avantajlı bir yatırım fırsatı. Ayrıca mimari özellikleri ile öne çıkan projemizde en ayırıcı özellik aynı kattaki dairelerin birbirleriyle ortak duvarının bulunmayışı.

Evlerin özellikleri nedir?

Tüm evlerimizde çağın gereklerine uygun konseptte imalatlar uygulanıyor. Yüksek deprem güvenliği, birinci sınıf inşaat kalitesi, müşteri zevkine uygun malzeme tercihi bunlar arasında sayılabilir.

Ne zaman başlıyorsunuz? Şu anda program anlamında ne aşamadasınız?

Nisan 2009'da inşaatına başlanacak projemizin Aralık 2010'da teslim edilmesi planlanıyor.

Konutların büyüklükleri nedir?

 

Kaç çeşit konut var?

Proje genelinde 2 tip konut mevcut. 80 metrekare alana sahip 2+1 ve 113 metrekare alana sahip 3+1 konutlarımız bulunuyor.

YÜZDE 60'I YEŞİL ALAN

Satışlara ne zaman başladınız? Ne kadarı satıldı?

Platin Konutları satışına Şubat 2009'da başladık. Yoğun bir ilgi ile karşılaşan projemiz kısa sürede yüzde 20 oranında satıldı.

Sosyal ve ortak alanlar neler var?

Yüzme havuzu ve çocuk havuzu, kapalı otopark, yüzde 60 yeşil alan ve peyzaj düzenlemesi, 24 saat güvenlik özelliklerine sahip.

Kimlere yönelik bir proje bu, gelir durumu açısından?

Projemiz orta sınıf ve üst sınıfa yönelik olarak planlandı.

Projenin yatırım büyüklüğü nedir?
Yatırım büyüklüğü 5 milyon dolar civarında bulunuyor.

Projenin fiyat aralıkları nedir?

Projemizde fiyat aralığımız 180 bin ile 280 bin TL aralığında değişiyor. Kampanyalı ödeme planımıza göre 50 aya kadar sıfır faizle ödeme imkanı sunuyoruz. Ayrıca kişiye özel ödeme planları çıkarılabiliyor.

GÖZTEPE'DE YENİ PROJE BAŞLIYOR

Başka yeni konut projeleri var mı?

Kılıç İnşaat'ın yatırım planları arasında Göztepe Kuyubaşı'nda çok özel konumda ve butik tarzda bir blok 16 adet konuttan oluşan bir proje bulunuyor. Proje inşaatına Mayıs 2009'da başlanması planlanıyor. Lokasyon olarak çok önemli bir konumda olan projemiz, sınırlı sayıda daire adedi ile öne çıkıyor.
Hürriyet Emlak


Platin Konutları: 0216 499 16 02

www.kilicinsaat.net


Geri Dön