19 / 04 / 2024

Plato MYO Mimari Restorasyon Programı’na 1 Yardımcı Doçent alınacak!

Plato MYO Mimari Restorasyon Programı’na 1 Yardımcı Doçent alınacak!

Plato Meslek Yüksekokulu Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre Plato Meslek Yüksekokulu Radyo ve Televizyon Programcılığı (İngilizce) Programı ile Mimari Restorasyon Programı’na 1 Yardımcı Doçent öğretim üyesi alınacak...



Plato Meslek Yüksekokulu Müdürlüğünden:

Meslek Yüksekokulumuz Radyo ve Televizyon Programcılığı (İngilizce) Programı ile Mimari Restorasyon Programı’na, 2547 sayılı Kanun ile Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliğinin ilgili maddeleri uyarınca Öğretim Üyesi alınacaktır.

İlanımıza Meslek Yüksekokulumuzun web sayfasının (www.plato.edu.tr) duyurular kısmından ulaşılabilir.

Başvuru süresi ilanın Resmi Gazete’de yayımlandığı tarihten itibaren 15 gündür.

İlan olunur.

MÜRACAATLARDA ARANACAK ŞARTLAR:

DOÇENT:

1 - 2547 Sayılı Yasanın 25. Maddesinde belirtilen şartları taşımak,

2 - Doçent kadrosuna başvuracak adaylar; başvurdukları programı belirten dilekçelerine bilimsel çalışma ve yayınlarından oluşan dört takım dosya, özgeçmiş, nüfus cüzdanı fotokopisi, (erkek adaylar için) askerlik belgesi, öğrenim belgeleri (lisans, yüksek lisans, doktora), doçentlik başarı belgesi, iki adet fotoğraf, yayın listesi ile ekleyerek teslim edeceklerdir.

YARDIMCI DOÇENT:

1 - 2547 Sayılı Yasanın 23. Maddesinde belirtilen şartları taşımak,

2 - Yardımcı Doçent kadrosuna başvuracak adaylar; başvurdukları programı belirten dilekçelerine bilimsel çalışma ve yayınlarından oluşan dört takım dosya ile özgeçmiş, nüfus cüzdanı fotokopisi, (erkek adaylar için) askerlik belgesi, öğrenim belgeleri (lisans, yüksek lisans, doktora), iki adet fotoğraf ve yayın listesini ekleyerek teslim edeceklerdir.

3 - Yardımcı Doçent kadrosuna atanabilmek için son başvuru tarihinden itibaren 15 gün içerisinde İngilizce alanında yabancı dil sınavı yapılacaktır. Adayların, tarihi daha sonra duyurulacak olan yabancı dil sınavından başarılı olmaları gerekmektedir. Yabancı dil sınavının yapılacağı yer ve tarih daha sonra web sitemizde duyurulacaktır.

NOT :

1 - Öğrenim belgesini yurtdışından almış olanların Üniversitelerarası Kurulca denkliğinin onaylanmış olması gerekmektedir.

2 - 2547 sayılı Kanunda belirtilen koşulları sağlayamayan adayların başvuruları değerlendirmeye alınmayacaktır.

İlan şartlarımızı taşıyan adayların ilanımızın yayınlandığı tarihten itibaren 15 gün içerisinde Plato Meslek Yüksekokulu İnsan Kaynakları Birimi’ne bizzat başvurmaları gerekmektedir.


Birimi

Unvanı

Adet

Özel Koşullar


Mimari Restorasyon

Yrd. Doç.

1

Lisansını Mimarlık, yüksek lisans ve doktorasını Restorasyon programında tamamlamış olmak, hakemli dergilerde en az iki yayını bulunmak


6842/1-1

 


Geri Dön