16 / 04 / 2024

Podium Ankara AVM kapılarını açtı!

Podium Ankara AVM kapılarını açtı!

SBS Alışveriş İş ve Yaşam Merkezi A.Ş. tarafından 450 milyon TL düzeyinde yatırımla hayata geçirilen Podium Ankara Alışveriş Merkezi, Ankaralı ziyaretçilerine kapılarını açtı.



SBS Alışveriş İş ve Yaşam Merkezi A.Ş. tarafından 450 milyon TL düzeyinde yatırımla hayata geçirilen Podium  Ankara  Alışveriş Merkezi, Ankaralı ziyaretçilerine kapılarını açtı. 70 bin metrekarelik kiralanabilir alanda, hipermarketten tekstile, elektronikten yapı ürünlerine ulusal ve uluslararası öncü markaları aynı çatı altında buluşturan Podium, güçlü marka karması ve merkezi, kolay ulaşılabilir lokasyonu ile başkentin yeni buluşma merkezi olmayı hedefliyor. 


5 BİN KİŞİYE İSTİHDAM SAĞLAYACAK 

SBS Alışveriş İş ve Yaşam Merkezi A.Ş. tarafından Yenimahalle'de hayata geçirilen Podium Alışveriş Merkezi, 70 bin metrekarelik kiralanabilir alanı ve 180 mağazası ile bölgenin yeni çekim merkezi olmayı hedefliyor. Önemli ölçüde ziyaretçi ağırlaması beklenen Podium AVM, yaklaşık 5 bin kişiye sağladığı doğrudan ve dolaylı istihdamla bölgeye değer katacak. Ziyaretçilerin tüm ihtiyaçlarını karşılayacakları bir alışveriş ortamı olarak tasarlanan Podium Ankara, 11 salonluk sineması, açık havada havuz kenarında bulunan cafe-restoranları, spor kompleksi ve çocuk eğlence alanlanlya keyifli bir dünya sunuyor. 



En Gözde Mekan

SBS Alışveriş iş ve Yaşam Merkezi A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Nuh Acar "Bölgede uzun zamandır ihtiyaç duyulan kolay ulaşılabilir, ferah ve konforlu bir alışveriş ve yaşam merkezini Başkentlerle buluşturuyoruz. Ziyaretçilerimiz; hipermarketten tekstile, sinemadan spor salonuna kadar tek bir çatı altında ihtiyaçlarını karşılayabilecek" dedi. 


Şehir oteli de olacak

Birçok güçlü markayı bir arada sunan Podium Ankara ile ziyaretçilerin bütün ihtiyaçlarına hitap edeceklerini ifade eden Acar, "Podium Ankara projesinde kiralanabilir alanlar dışında 11 bin metrekare alana sahip 240 odalı bir şehir oteli de yer alacak. Ana yolların kesiştiği merkezi bir konumda yer alan Podium Ankara AVM, konumu ve ulaşım kolaylığı sayesinde de geniş bir hedef kitleye hitap edecek. 

Ankara'nın yeni merkezi podium Podium Ankara Alışveriş Merkezi, vatandaşlara kapılarını açtı. Gün ışığından yararlanılan mimarisiyle Podium'da Ankaralılar; yağmuru, yazı, kışı hissederek alışverişin keyfini çıkaracak. 


Betül OĞUZ/Akşam Ankara


Geri Dön