27 / 04 / 2024

Podium AVM bugün açılıyor!

Podium AVM bugün açılıyor!

Mimari tasarımı ve yarı açık alan konseptiyle dikkat çeken Podium AVM, bugün kapılarını açıyor. Alışveriş merkezinde 5 bin kişiye istihdam sağlanacak.



SBS Alışveriş İş ve Yaşam Merkezi A.Ş. tarafından 450 milyon TL düzeyinde yatırımla hayata geçirilen Podium Alışveriş Merkezi bugün açılıyor. Mimari tasarımı dünyaca ünlü firmalar tarafından yapılan Podium AVM, Anadolu Bulvarı ile Bağdat Caddesi kavşağında, güçlü marka karması, modern mimarisi, açık ve kapalı sosyal yaşam alanları ile öne çıkıyor. Yarı açık alan konseptiyle dikkat çeken AVM'nin açılış toplantısında konuşan SBS Alışveriş İş ve Yaşam Merkezi A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Nuh Acar, Podium AVM'de 5 bin kişiye istihdam sağlanacağını söyledi. Acar, "Her yönü titizlikle planlanan Podium inanıyoruz ki yeni çekim merkezi olacak. AVM dalında başkente yeni bir soluk getirmekte iddialıyız" dedi. 


GÜN IŞIĞINDA ALIŞVERİŞ KEYFİ 

Özellikle farklı tasarım ve mimarisiyle dikkat çeken AVM'de, Ankaralılar gün ışığında alışveriş keyfi yapabilecek. Podium Ankara, 70 bin metrekarelik kiralanabilir alanı ve 180 mağazası ile bölgenin yeni çekim merkezi olmayı hedefliyor. Podium AVM, yaklaşık 5 bin kişiye sağladığı doğrudan ve dolaylı istihdamla bölgeye değer katacak.


Sabah Ankara 


Geri Dön