26 / 04 / 2024

Point Bornova AVM, Yüksek Konut Mimarisi Dalında ödül aldı!

Point Bornova AVM, Yüksek Konut Mimarisi Dalında ödül aldı!

Türkiye'nin üstü tamamen açılır kapanır ilk alışveriş merkezi olan Point Bornova Alışveriş ve Yaşam Merkezi, Avrupa Gayrimenkul Ödülleri'nde "Yüksek Konut Mimarisi Dalında" ödüle layık görüldü.



Point Bornova Alışveriş ve Yaşam Merkezi, Avrupa genelinde en dikkat çeken projelerin yarıştığı Avrupa Gayrimenkul ödülleri 2014 organizasyonunda ödül aldı. 300 bin metrekare inşaat alanına sahip, 50 katlı ve 200 metre yükseklikteki İzmir'in en büyük karma projesi olan Point Bornova, inşaatına başlandığı günden itibaren İzmirliler tarafından yoğun talep görüyor. 


"Yüksek Konut Mimarisi Dalında" ödül alan Point Bornova, ilk aşamasından itibaren yeşil bina ilkelerini esas alilken, sürdürülebilir mimarisi, yeşil bina özellikleri ve maksimum enerji verimliliği ile öne çıkıyor. 


Ulaşım kolaylığı İnsan hayatını kolaylaştırmayı ve çevresiyle uyumlu bü' yaşam merkezi olmayı hedefleyen proje, Îzrmr-Aydm Otoyolu üzeri, çevre yolu çıkışma konumlandmlarak, İzmir'in ve Ege Bölgesi'nin en rahat ulaşılabilir bölgesinde yer alıyor. Türkiye'nin üstü tamamen açılır kapanır ilk alışveriş merkezi olan projenin 55 bin metrekare katlanabilir alam ve 185 marka karması bulunuyor. 


İzmir'de ilk kez "yaşam, eğlence, spor, alışveriş" deneyimlerini de bir arada sunan Point Bornova, toplam 629 konuttan oluşan daireleriyle de fark yaratıyor. 

1 -1-0'dan 3+1'e kadar, 17 farklı tip evleri, tasarımı, yatırım değeri ve merkezi konumu üe İzmirlilerin kısa sürede beğenisini alan ve şimdiden yatırımcısına değer kazandıran proje son yatırımcılanyla buluşmaya hazırlanıyor. 


Yeni Asır Ek


Geri Dön