17 / 04 / 2024

Point Bornova'da ünlü markalar yer alıyor!

Point Bornova'da ünlü markalar yer alıyor!

Kavuklar Gayrimenkul'ün yaklaşık 1 milyar liralık yatırımla hayata geçirdiği Point Bornova, birbirinden ünlü mağazalara ev sahipliği yapıyor.



Kavuklar Gayrimenkul'ün yaklaşık 1 milyar liralık yatırımla hayata geçirdiği Point Bornova, birbirinden ünlü mağazalara ev sahipliği yapıyor.  Tüketicilerini elektronikte düşük fiyat ve kaliteli hizmetle buluşturan Media Markt, İzmir'deki 4'üncü mağazasını, Point Bornova AVM'de hizmete açtı. Avrupa'nın 1 numaralı elektronik perakende markası Media Markt, kaliteli hizmet anlayışı ve yenilikçi uygulamalarıyla Türkiye pazarındaki yeni yatırımlarına devam ediyor.  İzmir  Point Bornova AVM'de açtığı 1.230 metrekarelik mağazasıyla İzmirli tüketicilerine daha da yakınlaşan Media Markt, yeni konsept mağazasında beyaz eşyadan cep telefonuna, televizyondan küçük ev aletleri ve tabletlere kadar binlerce ürünü açılışa özel kampanyalı fiyatlarla sunuyor.  Türkiye'nin erkek giyim markası Kiğılı da Point Bornova'da mağaza açtı. Özgür ruhlu, maceracı Kiğılı erkeği, artık Point Bornova Alışveriş ve Yaşam Merkezi nde buluşuyor. Kiğılı'nm tarz sahibi şehirli erkeğin güçlü, maceracı yanını ortaya çıkartan tasarımları, Türkiye'nin ilk ve tek üstü açılırkapanır alışveriş merkezi olarak İzmir'e yeni bir soluk katan Point Bornova'da, erkeklere konforlu giyim ayrıcalığını sunuyor. 


EN BÜYÜK H&M İZMİR'DE 

Dünya'nm en büyük moda perakendecilerinden İsveç moda markası H&M, Türkiye'de ilk kez 'Full Concept' mağazası İzmir Point Bornova'da kapılarını açtı. Türkiye'ye 2010 yılında giriş yapan İşveçli moda devi 42. mağazası olan Poiııt Bornova şubesinde 3 bin 200 metrekarelik alanda faaliyet gösterecek. İlkleri bünyesinde barındıracak H&M, kadın,erkek, çocuk ve özel ev dekorasyonundan oluşan "Full Concept" mağazası 79 kişilik personeli ile İzmirlilere hizmet edecek. 


Sabah Egeli




Geri Dön