24 / 04 / 2024

Polat Gülman: İstanbul ve İzmir'de arazimiz var

Polat Gülman: İstanbul ve İzmir'de arazimiz var

Gülman Group'un Yönetim Kurulu Başkanı Polat Gülman, İstanbul ve İzmir'de 1'er milyon metrekare arazileri bulunduğunu söyledi. Gülman, yeni projelerini bir basın toplantısı düzenleyerek kamuoyuyla paylaştı.



Gülman Group'un Yönetim Kurulu Başkanı Polat Gülman, İstanbul ve İzmir'de 1'er milyon metrekare arazileri bulunduğunu söyledi.


Yeni projeleri hakkında bir basın toplantısı düzenleyen Gülman, İstanbul'da Tuzla'da, Maslak'ta, Ispartakule'de, Beylikdüzü'nde arsaları bulunduğunu belirterek, “İzmir'de de önemli mekanlarda 1 milyon metrekare arazimiz var. Bunları teker teker faaliyete alacağız. Bizim özelliğimiz ortakla çalışıyor olmamız. Böylece hem kârı hem riski paylaşıyoruz.” dedi. 


Şu an halihazırda Bodrum Gündoğan'da Doğalkaya Bodrum ve Fiera Vista isimli iki niş projeyi hayata geçirdiklerini anlatan Polat Gülman, “34 dönüm üzerine kurulu Doğalkaya Bodrum'da; deniz kenarında iki ayrı iskele, 235 metrekarelik ortak kullanımlı tuzlu su havuzu, kapalı-açık otopark alanları, içinde fitness, sauna ve masaj odası bulunuyor. Doğalkaya Bodrum, 120 metrekare ile 500 metrekare arasında 15 adet birbirinden eşsiz manzaralı villalardan oluşuyor. Fiera Vista ise yeşil alanları ile beraber 19 dönümde deniz manzaralı arsa üzerine konumlandırıldı. Villalar kendilerine ait özel bahçeleri ve havuzlarının yanı sıra 240 metrekare ile 380 metrekare arasında 18 adet niş villadan oluşuyor.” dedi. 


Şirket 2014 yılı içerisinde İstanbul'da Elor Holding işbirliği ile tamamlanan ve kısa sürede tüm satışı gerçekleşen “Nest Ortaköy” projesinden sonra rotasını Bodrum'a çevirmişti.



Zaman





Geri Dön