19 / 04 / 2024

Polat Ofis markalı butik proje geliyor!

Polat Ofis markalı butik proje geliyor!

Polat Ofis markalı butik proje geliyor. İstanbul’un gelişen bölgelerinden Kağıthane’de yer alan ofis projesi Polat Ofis, 4 dükkân ve 20 ofis olmak üzere 24 bağımsız bölümden oluşuyor.



Polat Holding’in yeni kurulan şirketlerinden AP Gayrimenkul, ilk projesini 25 milyon dolara hayata geçiriyor. İstanbul’un gelişen bölgelerinden Kağıthane’de yer alan ofis projesi Polat Ofis, 4 dükkân ve 20 ofis olmak üzere 24 bağımsız bölümden oluşuyor. AP Gayrimenkul Başkan Vekili Kerim Polat, “Yeni bir şirket olmamıza rağmen 60 yıllık Polat güvencesiyle yola çıktık. Hedefimizde yalnızca ofis projeleri yok, konut da yapacağız” dedi. Şirket, 10 bin ile 60 bin metrekare arasındaki büyüklüklerde projeler yapmayı hedefliyor.


Kerim Polat, “Yeni neslin temsilcileri olarak yeni nesil çalışanlarının beklentilerine cevap verecek bir ofis mimarisi yaklaşımıyla bu projeyi hayata geçirdik” diyerek, şunları söyledi: “Kağıthane Polat Ofis, ilk ofis projemiz olmasının yanı sıra benim de ilk projem. AP Gayrimenkul olarak, Türkiye’ye yeni, modern ve kalıcı yapılar kazandırmak amacıyla çıktığımız yolda Polat Ofis markası ile iş dünyasının ihtiyaç duyduğu çalışma ortamını birçok iş merkezi aksında sektöre kazandırmayı amaçlıyoruz. Kağıthane Polat Ofis, markamızın ilk projesi oldu. Ardından holding bünyesindeki özel sektördeki en büyük kentsel dönüşüm projesi olan Piyalepaşa’da da yer alacağız. Şişli, Beşiktaş, Ümraniye gibi lokasyonlara bakıyoruz.”


Satış ve kiralama imkanı bulunuyor


KAĞITHANE Polat Ofis’te, modüler bir şekilde tamamlanan ofisler ve dükkanlar bulunuyor.


Ofislerin metrekare fiyatı 4 bin 750 dolar, dükkanların ise 6 bin 750 dolar seviyesinde bulunuyor. Projede, 420, 700 ve 880 metrekarelik ofisler ve dükkanlar yer alıyor. Projede satışın yanı sıra kiralama da yapılacak. Projenin alanı 24 bin metrekare.


Vatan


Geri Dön