16 / 04 / 2024

Polat Ofis'te metrekaresi 4 bin 750 dolara!

 Polat Ofis'te metrekaresi 4 bin 750 dolara!

Polat Holding şirketlerinden AP Gayrimenkul tarafından Kağıthane'de geliştirilen Polat Ofis satışa çıktı. 25 milyon dolar yatırımla hayata geçirilen Polat Ofis, 4 dükkân ve 20 ofis olmak üzere 24 bağımsız bölümden oluşuyor.




Polat Holding şirketlerinden AP Gayrimenkul tarafından Kağıthane'de geliştirilen Polat Ofis satışa çıktı. 25 milyon dolar yatırımla hayata geçirilen Polat Ofis, 4 dükkân ve 20 ofis olmak üzere 24 bağımsız bölümden oluşuyor. Sadabat Park'ı manzarasına karşı yatay olarak inşa edilen projede ofislerin metrekare satış fiyatları 4 bin 750 dolardan başlarken, dükkânların satış fiyatı ise 6 bin 750 dolardan başlıyor. Kağıthane Polat Ofis'in tanıtım toplantısında konuşan AP Gayrimenkul Başkan Vekili Kerim Polat, 6 katlı 4 bloktan oluşan projenin, mimarisi ve lokasyonu ile yeni nesil ofis projesi olarak tasarlandığım belirtti.12 bin 500 metrekare kiralanabilir alana sahip projede ofislerin 420 metrekare ile 700 metrekare büyüklüğe sahip olduğunu belirten Polat, dükkanların ise 880 metrekare büyüklüğe sahip olduğunu söyledi. 

Polat Ofis markasıyla yeni ofisler açacak Kağıthane Polat Ofis'in, "Polat Ofis" markalarının ilk projesi olduğunu ifade eden Kerim Polat, önümüzIV deki dönemde farklı lokasyonlarda iş dünyasına yeni 'Polat Ofis'ler kazandırmaya devam edeceklerini açıkladı. Polat Ofis markasıyla Şişli, Beşiktaş ve Ümraniye gibi kent merkezlerinde yeni yatırım yapmaya devam edeceklerini aktaran Kerim Polat, 4 yıl içinde ofiste 100 bin metrekarelik kiralanabilir alana ulaşmayı hedeflediklerini söyledi. 

Polat, bunun 50 bin metrekarenin Piyalepaşa projelerinden geleceğini kaydetti. 229 adetlik otoparka sahip olan projede tapuların alındığını aktaran Polat, oturuma hazır proj e için yerli ve yabancı firmalardan satm alma tekliflerinin yanı sıra kiralama talepleri de aldıklarım söyledi. Polat Gayrimenkul Genel Müdür Yardımcısı Turgut Kabaca ise; "Kağıthane Polat Ofis'te, modüler bir şekilde tamamlanan ofisler, esnek iç mimarisiyle birleştirilerek geniş bir alana sahip olunabiliyor" dedi. 


Dünya


Geri Dön