19 / 04 / 2024

Polat Renaissance otellerinin sabit telefonları mobil oldu!

Polat Renaissance otellerinin sabit telefonları mobil oldu!

Avea’nın ‘Gelişmiş Yönledirme Servisi’yle, Polat ‘Renaissance’ otellerinin tüm sabit telefonları, mobil oldu. Bu uygulamayla, kullanımda sağlanan kolaylıklara ek olarak, özellikle ekonomik anlamda ciddi tasarruf ve avantajlar da sağlanacak.



Avea, Polat Turizm işbirliğiyle, Renaissance Polat İstanbul, Renaissance Polat Erzurum ve Renaissance Bosphorus İstanbul otellerindeki tüm sabit telefonların GSM hatlarıyla entegrasyonunu sağlanarak, mobil telefonlara ‘şirket dahili telefon’ özelliği getirildi. Projeye dahil olan otellerde yapılan bu uygulamayla, kullanımda sağlanan kolaylıklara ek olarak, özellikle ekonomik anlamda ciddi tasarruf ve avantajlar da sağlanacak

 

 

Farklı sektörlerden çok sayıda lider şirkete, ihtiyaçları karşılayan ayrıcalıklı kurumsal çözümler sunan Avea, Polat Holding bünyesindeki Renaissance Polat İstanbul, Renaissance Polat Erzurum ve Renaissance Bosphorus İstanbul otellerinde ‘Gelişmiş Yönledirme Servisi’ projesini hayata geçirdi.

 

Polat Turizm’e bağlı üç otelde bulunan sabit telefonlar, Avea tarafından geliştirilen ‘Gelişmiş Yönledirme Servisi’ uygulaması ile birleştirilerek; Avea kurumsal hat müşterilerinin Avea hattı taşıyan mobil telefonları, dect, masa telefonu ve IP telefonlarla eşleştirilerek, mobil telefonlara ‘şirket dahili telefon’ özelliği katıldı.

 

Avea, ‘Gelişmiş Yönledirme Servisi’ uygulamasıyla mobil telefonların yeteneklerini artırıyor!

 

Son yıllarda birbirinden farklı pek çok alanda geliştirdiği benzersiz ürün ve hizmetlerle, 2014 yılında çok daha fazla sayıda kurumda fark yaratmayı hedefleyen Avea, sunduğu çözümle Polat Renaissance’ın üç otelinde bulunan tüm telefonların birbiriyle entegre bir şekilde ve aynı zamanda yeteneklerinin artırılarak kullanılabilmesini sağladı. Teles çözüm ortaklığıyla gerçekleştirilen ‘Gelişmiş Yönledirme Servisi’ uygulaması sayesinde, Polat Turizm’e bağlı üç ayrı otelin Avea kurumsal hattı taşıyan mobil telefonları; deck, masa telefonu ve IP telefonlarla eşleştirilerek cihazlara şirket dâhili telefonu olma niteliği kazandırıldı.

 

Yaklaşık 450 kişi tarafından kullanılacak bu sistemle, mobil telefonların kullanımlarında ayrıcalıklar sağlanırken; aynı zamanda telefonların yetenekleri de artırıldı. Projeye dahil olan otellerde yapılan bu uygulamayla, kullanımda sağlanan kolaylıklara ek olarak, özellikle ekonomik anlamda ciddi tasarruf ve avantajlar da sağlanacak.



Geri Dön