26 / 04 / 2024

Polatlı'da imar komisyonu toplandı!

Polatlı'da imar komisyonu toplandı!

Polatlı Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya, Ekim Ayı toplantılarını gerçekleştiren İmar Komisyonuna başkanlık etti. Toplantı, İmar Müdürlüğü Toplantı Salonunda yapıldı. Komisyon daha sonra diğer konuları müzakere etti.



Polatlı Belediyesi İmar Komisyonu toplantısı; Başkan Mürsel Yıldızkaya, Musa Demir, Alpay Bolsu, Cemal Gürsel Özalp, Ali Koçak, Turan Alper Irak, İmar ve Şehircilik Müdürü H. Erdal Çağlar ve imar müdürlüğü çalışanlarının katılımıyla, İmar Müdürlüğü Toplantı Salonunda yapıldı. 

İmar Komisyonu meclis gündeminde olan Eskişehir-Ankara Karayolu'ndan Şehitlik Anıtına kadar alanın imar uygulamasıyla ilgili itiraz konuları hakkında bilgilendirmeler sonrası müzakere ederek karar aldı. Komisyon daha sonra diğer konuları müzakere etti. 

Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya, Polatlı'nın kaderine yön veren kararları büyük bir titizlikle aldıklarını, şehrin geleceğini şekillendirecek uygulamaların imar ve diğer komisyonlarda değerlendirildiğini söyledi. Başkan Yıldızkaya, "Biz, kıymetli hemşerilerimizin, sevgili Polatlı halkımızın azami menfaatleri için çalışıyoruz" dedi.


Ankara Bülteni


Geri Dön