19 / 04 / 2024

Poli spot mağaza zinciri kurup, ucuza mal satacak

Poli spot mağaza zinciri kurup, ucuza mal satacak

Poli Spotçular Çarşısı, 20 milyon dolar yatırım ile yapılan Sultanbeyli çarşısından sonra, 30 milyon dolarlık Gebze yatırımı ile krize meydan okuyor



 "Küçük imalatçı esnafı, bir çatı altında toplayarak kaliteli ve ucuz mal satma" fikri ile oluşturulan Poli Spotçular Çarşısı, 20 milyon dolar yatırım ile yapılan Sultanbeyli çarşısından sonra, 30 milyon dolarlık Gebze yatırımı ile krize meydan okuyor. Krizde bütün cadde dükkanları sıkıntı yaşayıp kepenk kapatırken spotçular çarşısının satışının yükseldiğini belirten Poli Spotçular Çarşısı Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Köseoğlu, "Ucuz mal sattığımız için büyük ilgi görüyoruz. İmalatçıdan peşin fiyatına alıp sattığımız için ürünlerimiz ucuz. Dükkan sahipleri düşük kâr marjı ile sürümden kazanıyor. Sattığımız bütün mallar kaliteli, ucuz ve garantili. Kredi kartına taksit imkanı da bulunuyor" dedi.

İKİNCİ ÇARŞI GEBZE'YE
Sultanbeyli'deki çarşıda 63 firmanın bulunduğunu söyleyen Ahmet Köseoğlu, "Sultanbeyli çarşımızı 14 Şubat 2009'da açtık. Ardından Gebze'de inşaata başladık ve 1 Temmuz da bitirmeyi planlıyoruz. Esnafımız 20 Temmuz gibi dükkanlarını açmaya başlayacak. Bizim konseptimizde her şey var. A'dan Z'ye her şeyi satıyoruz ama bunlara ilave olarak ayakkabı, gelinlik, hırdavat, elektrik gibi sektörler de olacak" dedi. 30 milyon dolar yatırım ile yapılan Gebze spotçular çarşısından sonra sırayla Beylikdüzü, Ümraniye Dudullu, İzmit, Bursa, İzmir, Antalya,  Ankara  ve Kayseri lokasyonalarını düşündüklerini söyleyen Köseoğlu, "Yılda 3 çarşı açarak 20 çarşılık zincire ulaşacağız" diye konuştu.
Tülay DUR/Türkiye


Geri Dön