26 / 04 / 2024

Poli'den alan da satan da kazanacak

Poli'den alan da satan da kazanacak

Poli Spotçular Çarşısı, spotçuların rekabetçi satış yapma şansını arttırmak için uygun fiyata ürün satma kararı verdi.



Poli Spotçular Çarşısı, mağazaların genel giderlerinin azaltılmasına yardımcı olarak spotçu esnafa uygun fiyatla, rekabetçi satış yapma şansı sunuyor. Çarşının sahibi Ahmet Köseoğlu "Krizde hem esnafa hem tüketiciye fırsat sunuyoruz" dedi. Sultanbeyli'deki 15 bin metrekare kiralanabilir alanı olan 90 mağazalı çarşının sahibi Köseoğlu "limuzinli servis"le ilgi çektiklerini söyledi. Köseoğlu, "Amerika'dan özel limuzin getirdik. Mesela evlilik için 5 bin liralık alışveriş yapan çiftlerin düğününe gelin arabası olarak limuzin göndereceğiz. Evli çiftler de yıldönümü ya da doğum günlerinde kullanabilecek" dedi. Köseoğlu, çeşitli bölgelerde şubeler açacaklarını, amaçlarının İstanbul'da yıl sonuna kadar toplamda 250 bin metrekarelik bir çarşı alanına ulaşmak olduğunu söyledi.

GARANTİ MECBURİ

Çarşı esnafının nakit para ile alıveriş yapıp indirim alan güçlü bir esnaf olduğunu belirten Köseoğlu, tüketicinin kredi kartına taksitle ödeme yapabileceğini de söyledi. Çok düşük kar marjı ile çalışılacak çarşıdaki tüm ürünlerin eve teslimi, servisi ve garantisi konusunda gerekirse esnafı zorlayacaklarını belirten Köseoğlu "Tüketicinin her türlü hakkını koruyacağız" diye konuştu. Tüketicilerin avantajlı çıkacaklarını belirten Köseoğlu şu bilgileri verdi: "Burada bir yatak ve baza 120 bin liraya alınabilecek. Piyasada ise bunun iki katıdır. Markalı bir firmanın plazmasını, LCD'sini bayiden 1000 liraya alacaksa bizim burada 700 liraya alabilecek. Genel olarak yüzde 30 daha ucuza burada mal almak mümkün olacak.

MALTEPE'DEKi MAĞAZASINI KAPATIP GELEN VAR

Köseoğlu, çarşı esnafı hakkında ise şu bilgileri verdi: "İmalatçı olup piyasaya mal verirken ilk defa kendi yerini aşan esnafımız var. Başka yerlerde mağazası olup daha rekabetçi fiyatlarla ürün satabilmek için Poli Spot'ta şube açanlar olduğu gibi mağazasını kapatıp gelen de var. Maltepe E-5 üzerinde 1000 metre mağazasını kapatıp buraya 300 metrekareye sıkıştı ama maliyetini düşürdü. Modoko'dan Masko'dan gelen esnaf var. Mağazalarımız en düşük 50, en büyük 1000 metrekare olarak kiralandı

Bugün

Geri Dön