23 / 04 / 2024

Polis Bakım ve Yardım Üyeleri konut kredisi ile ev sahibi oluyor!

Polis Bakım ve Yardım Üyeleri konut kredisi ile ev sahibi oluyor!

Kredipazari.com'un verdiği bilgilere göre Polis Bakım ve Yardım Üyeleri'ne bankaların uyguladığı özel faiz oranlı konut kredisi ile ev sahibi olmak mümkün




Kredipazari.com'un verdiği bilgilere göre Polis Bakım ve Yardım Üyeleri'ne bankaların uyguladığı özel faiz oranlı konut kredisi ile ev sahibi olmak mümkün.


Vakıfbank'ın POLSAN üyelerine özel cazip faiz oranlı ve masraflı konut kredisi kampanyasında 3 aya kadar ödemesiz, 3 ayda bir ödemeli eşit taksitli özel kullandırım seçenekleri yer alıyor.


Garanti Bankası tarafından da desteklenen POLSAN konut kredisi kampanyası cazip faiz oranları ile de üyeler, aylık taksitlerde zorlanmadan ev sahibi olabiliyor.


Bank Asya'nın POLSAN üyelerine uyguladığı konut kredisinde ise kar oranları % 0.75-% 0.78 aralığında değişiyor. 120 ay vadeye kadar kullanılablen konut kredisinde tüketiciden 500 TL operasyon masrafı, 500 TL ekspertiz ücreti alınıyor.


100.000 TL Konut Kredisi Hesaplama Tablosu

Bank Asya konut kredisinden yararlanmak isteyen tüketici 100 bin TL kredi için konut kredisi hesaplamasına göre ortalama 1.687 TL masraf ödüyor. Masraf kalemlerini önemli ölçüde etkileyen sigorta masrafları, konutun özelliğine ve kişinin yaşına göre değişkenlik gösteriyor.


Kredipazarı


Geri Dön