26 / 04 / 2024

Polisan, oksijen etkisi ile yaşam alanları daha sağlıklı!

Polisan, oksijen etkisi ile yaşam alanları daha sağlıklı!

Polisan, Elegans Anti-aging in 7+2 üstün özelliğine, hibrit formülüyle oksijen etkisi katarak yaşam alanlarını şimdi de sağlıkla buluşturdu. Yeni Elegans Anti-aging Oxygen  herkesin gönül rahatlığıyla kullanacağı 10 üstün özelliği barındırıyor....



Düşük VOC  (uçucu organik içerik)  oranı ile sağlıklı ve çevreci özellikleri de bünyesine katan yeni Elegans Anti-aging Oxygen  herkesin gönül rahatlığıyla kullanacağı 10 üstün özelliği barındırıyor.

En son teknolojilerle yeniden formüle edilen ürünün en önemli özelliklerinden birisi  maksimum hijyen sağlaması olarak belirtiliyor. En sık rastlanan 18 bakteriye karşı dirençli olan boya, özellikle hastane, okul, kreş ve gıda üretim tesisi gibi alanlarda, ayrıca çocuk odalarında kullanmak için ideal olarak tanımlanıyor.

Polisan yetkilileri, Elegans Anti-aging Oxygenin  kolayca silinebilir özelliği ile kir ve lekeleri bloke ederek yüzeye işlemesini engellediğini, rengini kaybetmeden maksimum temizlik sağladığını belirtiyorlar. PVC çerçeveli mekanlarda, hava sirkülasyonunun az olduğu yerlerde ve nemin oluşabileceği kapı ve pencere kenarlarında küf oluşumunu önleme özelliğine sahip olan ürünün, esnek yapısıyla zenim hareketlerine dayanıklı olduğu ve bu nedenle kırılma ve çatlama sorunlarını ortadan kaldırdığını da ekliyorlar.

Su bazlı olması nedeniyle çevre dostu olarak tanımlanan boya, aynı zamanda mantar ve bakteri oluşumunu önleyerek, içindeki silikon sayesinde su tutmuyor, her şeyden önemlisi yüksek örtücü özelliğiyle metrekareden tasarruf sağlayarak ekonomik katkı yaratıyor.

Polisanın Sosyal Sorumluluk Projeleri kapsamında Elegans Anti-aging Oksijen ile maksimum hijyen özellikli mekanlara kavuşan vakıf, okul, hastanelerden sadece bazıları aşağıdaki gibidir.


Geri Dön