26 / 04 / 2024

Porio Venezia, yılbaşı gecesinde ışıltılı sofraya davet ediyor!

Porio Venezia, yılbaşı gecesinde ışıltılı sofraya davet ediyor!

Koleksiyonlarıyla fark yaratan Porio, Venezia ile özel geceler için doğru bir tercih olduğunu gözler önüne seriyor. Porio, yeni serisi Venezia ile unutulmaz yılbaşı sofraları için doğru bir tercih olarak dikkat çekiyor.



Koleksiyonlarıyla fark yaratan Porio, Venezia ile özel geceler için doğru bir tercih olduğunu gözler önüne seriyor.

Tasarım farkı ve ürün kalitesiyle göz alıcı koleksiyonlar sunan Porio, yeni serisi Venezia ile unutulmaz yılbaşı sofraları için doğru bir tercih olarak dikkat çekiyor. İtalyan tasarımının büyüleyici estetiğini desenlerinde barındıran koleksiyon, yılbaşının ihtişamını sofralara estetik bir uyumla taşırken, size ve sevdiklerinize yakışan, unutulmaz bir gece vadediyor. 


Doğal kemik tozundan, kimyasal katkı kullanılmadan imal edilmiş, bone china koleksiyon, yüksek derecede fırınlandığı için desenlerinde zaman içinde deformasyon oluşmuyor.  

     

Porio’nun toplam 74 parçadan oluşan Venezia koleksiyonunda, üç farklı renkte on iki adet supla tabak, on ikişer adet servis, yemek, pasta tabağı ve çorba kasesiyle birlikte dört adet oval tabak, salata servis kasesi, çorba tenceresi, tuzluk biberlik ve sosluk yer alıyor. 


http://porio.com.tr/porio/


Geri Dön