19 / 04 / 2024

Porland bayi müşterileri ile biraraya geldi!

Porland bayi müşterileri ile biraraya geldi!

2014’e Bursa Sheraton Otel’de düzenlediği hafta sonu etkinliği ve gala gecesi ile giren Porland, 2014 hedeflerini ve yeni ürün grubu Alumilite’ı (Aluminalı Porselen) Türkiye’nin her yerinden bir araya gelen bayi müşterileri ile paylaştı…




2014’e Bursa Sheraton Otel’de düzenlediği hafta sonu etkinliği ve gala gecesi ile giren Porland, 2014 hedeflerini ve yeni ürün grubu Alumilite’ı (Aluminalı Porselen) Türkiye’nin her yerinden bir araya gelen bayi müşterileri ile paylaştı….


Türkiye’nin porselen denince akla gelen ilk markası Porland, düzenlediği hafta sonu etkinliği kapsamında, Bilecik üretim tesislerine düzenlediği bir günlük gezi programı ile 20 milyon Euro’luk üretim teknolojileri yatırımını ilk kez bayi müşterileri ile paylaştı. Porland Porselen fabrikasında Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Pamukçu ve Porland üst düzey yöneticilerinin eşlik ettiği bayiler ile üretim alanı bütün bölümleri ile gezilerek, Ar-Ge laboratuvarı ziyaret edildi. Porland’ın yeni porselen yapısı olarak tanıttığı Alumilite’ın büyük beğeni topladığı gezi sonrası Bursa Sheraton Otel’de geniş katılımlı Gala gecesi gerçekleştirildi. Gecenin sunuculuğunu TRT spikeri Berrak Ataşen yaparken, özel degüstasyon menüsü ile Türkiye’de ilk kez hazırlanan gala yemeği menüsüne Ünlü Chef Rafet İnce ve yedi kişilik ekibi imza attı. Gecenin sonunda sahne alan Aloha grubu canlı performansı ile misafirlere keyifli zamanlar yaşattı.


Satış hedeflerine yönelik 2014 yılı için önemli mesajların verildiği bayi toplantısında, Porland adına konuşan Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Pamukçu; özellikle gastronomi tüketicileri için seri üretime geçilen, porselende devrim niteliği taşıyan ‘Alumilite’ üretimi ile yurt içi hedef pazarını genişletecekleri bilgisini verdi.





Geri Dön