29 / 03 / 2024

Porland Instagram’da yarışma düzenliyor!

Porland Instagram’da yarışma düzenliyor!

Porland Instagram’da yarışma düzenliyor. Porland sosyal paylaşım sitesi Instagram’da, 18 yaşından büyük olan herkesi neşeli bir fotoğraf yarışmasına davet ediyor. Porland ’ın resmi Instagram sayfasında...



‘’Yediğin içtiğin senin olsun tabağın altındaki Porland’ı bizimle paylaş!’’ sloganı ile 15 Eylül – 20 Ekim 2014 tarihleri arasında düzenlenecek olan yarışmada Jüri değerlendirmesi sonucunda seçilen üç kişi, Porland Kaya & Maya Aşkı Koleksiyonu’ndan altı kişilik yemek takımı kazanma şansı yakalıyor.

Yarışmaya katılmak için;  evde, restoranda, kafede, otelde, okulda, sokakta mekân farketmeksizin her yerden, kullandığınız porselenlerin altında yer alan ‘’Porland logosunu’’ göstererek, en mutlu anlarınızın fotoğrafını #porlandheryerde hashtagi ile Instagram’da paylaşmanız gerekiyor.

Yarışmaya tüm katılımcılar eşit koşullarda katılacak, fotoğrafların çekim teknikleri ile ilgili herhangi bir değerlendirmesi yapılmayacaktır.

Sizde eğlenceli bir yarışma ile en mutlu anınıza Porland’ı ortak etmek istiyorsanız #porlandheryerde hashtagi ile tabağın altındaki Porland’ı bizimle paylaşın!

Porland’ın Instagram sayfası (www.instagram.com/porlandkurumsal) sizleri bekliyor.


Porland “Yediğin İçtiğin Senin Olsun Tabağın Altındaki Porland’ı Bizimle Paylaş!” Yarışmasının Ödülleri:


3 Kişiye 6 Kişilik Kaya Maya Yemek Takımı

*Hediye içeriği: 

Tuzluk 1 adet, Biberlik 1 adet, Kayık tabak 2 adet (27 cm), Çukur tabak 6 adet (21 cm), Kase 6 adet (16 cm), Kase 1 adet (23 cm), Düz tabak 6 adet (27 cm), Kayık tabak 1 adet (32 cm), Düz tabak 6 adet (16 cm), Düz tabak 6 adet (19 cm)




Geri Dön