29 / 03 / 2024

Porland, Kadınlar Günü'ne özel yüzde 50 indirim yaptı!

Porland, Kadınlar Günü'ne özel yüzde 50 indirim yaptı!

Porland 8 Mart Dünya Kadınlar Günü ’nü herkes sevdikleriyle mutlu sofralarda buluşsun diye, tüm ürünlerde % 50’e varan büyük indirim ile kutluyor.



Porland Stüdyo ve Porland Fabrika Mağazalarında geçerli olacak 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ne özel tüm ürünlerde %50’ye varan indirim kampanyasında, yüzlerce ürün indirim heyecanı yaşayacak. Hem ev kullanıcıları hem de profesyonel kullanıcıların yararlanabileceği alışveriş şenliği, 6 Mart’15 Cuma günü başlayıp 8 Mart’15 Pazar günü sona erecek.


Porland’ın birbirinden şık ve göz alıcı koleksiyonları, sınırsız hediye seçeneği ile her zevke hitap eden ürün çeşidinden biri, sizin stilinizi yansıtacak! 


6 – 7 – 8 Mart’15 tarihlerinde tüm ürünlerde geçerli olacak %50’ye varan indirim avantajı ile keyifli bir alışveriş fırsatı sunan Porland, indirimli ürünleriyle birbirinden şık ve eğlenceli sofralar hazırlamak için, sizleri mağazalarında bekliyor;  Ankara  Gülveren, Forum Ankara AVM, Antalya Aspendos Bulvarı, Aydın Kuşadası AVM, Bilecik Fabrika Satış Mağazası, Bursa Kent Meydanı AVM, Eskişehir, Gaziantep PrimeMall AVM, İstanbul Ataköy Plus AVM, İstanbul Beylikdüzü Perla Vista AVM, İstanbul Şişli Cevahir AVM, İstanbul Kozyatağı, İstanbul Selamiçeşme,  İzmir  Forum Bornova AVM, İzmir Pınarbaşı, Kayseri BYZ Garage AVM, Kocaeli Gebze, Muğla Bodrum Oasis AVM, Samsun Lovelet AVM.


Bahar alışverişiniz, hediye alışverişiniz, kahvaltı, çay günlük veya davet sofralarınız için binlerce çeşit, renk ve desendeki Porland ürünlerini keşfedin, Porland indiriminin keyfini yaşayın…


Geri Dön