19 / 04 / 2024

Porland Mağazalarında yüzde 75'e varan indirim fırsatı!

Porland Mağazalarında yüzde 75'e varan indirim fırsatı!

Türkiye’de porselen denince akla gelen ilk markalardan biri olan Porland, yeni yılı indirim kampanyası ile kutluyor. Porland, 14-31 Aralık tarihleri arasında Porland mağazalarında bütün ürünlerde yüzde 75’e varan indirim fırsatı sunuluyor...




Türkiye’de porselen denince akla gelen ilk markalardan biri olan Porland, yeni yılı indirim kampanyası ile kutluyor. Porland, 14-31 Aralık tarihleri arasında Porland mağazalarında bütün ürünlerde yüzde 75’e varan indirim fırsatı sunuyor.Porland, müşterilerinin uzun zamandır beklediği bu indirim ile hediye alışverişlerinde sınırsız ürün seçeneğini, avantajlı fiyatlarla sunuyor. 


Yeni yılın heyecanını, her zevke uygun koleksiyonları ile sofralarınıza taşıyan Porland, hediyelik ürünleriyle de sevdiklerinize en şık hediye alternatifi olacak. Porland, indirimli ürünleriyle birbirinden şık ve eğlenceli sofralar hazırlamak için, sizleri Porland mağazalarında bekliyor:  Ankara  Gülveren, Forum Ankara AVM, Antalya Aspendos Bulvarı, Bilecik Fabrika Satış Mağazası, Bursa Kent Meydanı AVM, Eskişehir, İstanbul Ataköy Plus AVM, İstanbul Beylikdüzü Perla Vista AVM, İstanbul Şişli Cevahir AVM, İstanbul Kozyatağı, İstanbul Selamiçeşme,  İzmir  Forum Bornova AVM, İzmir Pınarbaşı, Kocaeli Gebze, Samsun Lovelet AVM, Kayseri Byz Garage AVM. 


PORLAND Hakkında: 


1976 yılında açılan ilk züccaciye mağazası ile temelleri atılan Porland markasının, doğuşu sayılabilecek bu ilk adımdan sonra, 1984 yılında özellikle gastronomi tüketicilerine yönelik masa üstü malzemeler pazarlama faaliyeti yürütülür. 1980'lerin sonuna doğru üretime yöneliş başlar 1992 yılında, % 100 yerli sermaye ile kurulan Porland; porselen üretiminin yanısıra portföyündeki üç markası (Festino, Fiamma, Porland Style), yılda yaklaşık 70 milyon adet üretim kapasitesi, 1.500 çalışanı, 18 mağazası ve pek çok satış noktası ile sektörde önemli bir yere sahiptir. Porland, başarısını uluslararası platformlara da taşıyarak dört ana bölgede 30'den fazla ülkeye üretiminin % 65'ni ihraç etmektedir. 20 yılı aşkın Ar-Ge deneyimine ve güncel teknoloji ile donatılmış Ar-Ge laboratuvarlarına sahip olan Porland, bu yöndeki çalışmalarını strateji ve büyüme hedeflerine paralel olarak şekillendirerek, bu çerçevede hedef pazarlara optimize edilmiş ürünleri, yaratıcı tasarımları, çevreci yaklaşımlarla sunmaktadır. Porland, Türk Standartları Enstitüsünün 10850 kalite belgesine ilk sahip olan yerli porselen üreticisidir.


Geri Dön