25 / 04 / 2024

Porland’ın özel serileri Zuchex Fuarı’nda görücüye çıktı!

Porland’ın özel serileri Zuchex Fuarı’nda görücüye çıktı!

Porland uzun bir aradan sonra üretici ve perakendeci kimliği ile Zuchex Fuarı'nda yerli ve yabancı binlerce ziyaretçi ile buluştu.



1 - 4 Ekim'15 tarihleri arasında Tüyap Fuar Merkezi Fuaye Alanı ve Marmara Salonu'nda iki ayrı standı ile hem ev hem de profesyonel kullanıcıların ağırlandığı organizasyonda; Porland’ın özgün ve modern çizgileri ile yeni sezon ürünleri tanıtılırken, Şef Rafet İnce özel sunumu ve showları ile renk kattı.


Türkiye’de ve dünyada porselen denince akla ilk gelen markalardan biri olan Porland, farklı mutfak ihtiyaçlarına farklı çözümleri ile kaliteyi, kullanım kolaylığı ile sunmaya devam ediyor. Binlerce çeşit, renk ve desende ürün ile mutfakta inovatif çözümler sunan Porland’ın üretimini yaptığı porselen ürün kategorisinin dışında cam ürünlerde Fiamma, çelik ürünlerde Festino ve mutfak araç gereçleri ile tekstil ürünlerde Porland Style markası, perakendede sahip olduğu geniş metrekarelerde Porland Mağazaları, online alışveriş sitesi, önemli corner ve satış noktalarında tüketicileri ile buluşuyor.


300 bin metrekare açık ve 70 bin metrekare kapalı alana sahip Türkiye Bilecik tesislerinde, aylık bin 500 ton ile yılda yaklaşık 70 milyon adet üretiminin % 65’ini dört ana kıtada 30’dan fazla ülkede pazara sunan Porland, her yıl trend belirleyen tasarımları ile adından söz ettiriyor.


‘’Tasarladık ve ürettik’’ mottosu ile stil yaratan sofralar kuran ve farklı mutfak kültürleri için farklı formlar geliştiren Porland’ın % 100 sert porselen ve kendi reçetesi ile dünya porselen literatürüne kazandırdığı Aluminalı porselen (Alumilite) olarak ürettiği ürünler fuar ziyaretçileri tarafından büyük beğeni toplarken, mutfak profesyonellerinden tam not aldı.


PORLAND Hakkında:


1976 yılında açılan ilk züccaciye mağazası ile temelleri atılan Porland, doğuşu sayılabilecek bu ilk adımdan sonra 1984 yılında özellikle Horeca kesimine yönelik masa üstü malzemeler pazarlama faaliyeti yürütür. 1980'lerin sonuna doğru üretime yönelir ve 1992 yılında  % 100 yerli sermaye ile kurulur.


Şuan 300 bin metrekare açık ve 70 bin metrekare kapalı alana sahip Bilecik tesislerinde, yılda yaklaşık 70 milyon adet üretiminin %65’ını dört ana kıtada 30’dan fazla ülkeye ihraç etmektedir. Porselen üretiminin yanı sıra portföyündeki diğer markaları; çelik ürünlerde Festino, cam ürünlerde Fiamma ve tekstil ürünler ile mutfak araç gereçlerinde Porland Style ile bin 500’ü aşkın çalışanın istihdam edildiği Türkiye’nin porselen üreticisi iki markasından biridir. Porland, Horeca kesimine yönelik hizmet veren 6 bölge müdürlüğü, perakendede 20’yi aşkın mağazası ve online alışveriş sitesi ile yurt dışı pazarının yanı sıra yurt içinde de önemli bir pazara sahiptir.


Porland, Türkiye'nin ilk renkli porselen üretimini yapan ve Türk Standartları Enstitüsünün 10850 kalite belgesine ilk sahip olan, ayrıca İngiliz kalite standardı olan BS 4034 belgesine sahip yerli porselen üreticisidir.



Geri Dön