28 / 03 / 2024

Port Bornova AVM Eylül'de açılacak!

Port Bornova AVM Eylül'de açılacak!

Türkiye’nin yükselen yıldızı İzmir’in gelişen ve genç nüfusa sahip dinamik ilçesi Bornova’da kente değer katacak yeni proje “Port Bornova” Eylül ayında açılacak.



Proje ortakları Latif Aydemir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Latif Aydemir, Aydemir Plaza Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Aydemir, Beset Mimarlık sahipleri Arda Beset, Emrah Beset, Eren Altay İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Eren Aren Altay’ın yer aldığı toplantıda proje ile ilgili bilgi Latif Aydemir tarafından verildi.


Latif Aydemir, lokasyon olarak İzmir’n kalbi niteliğinde olan bölgede yer alan ve Eylül ayında hizmete girmesi planlanan “Port Bornova”nın  İzmir  Çevreyolu’nun yanı başında ve Forum Bornova AVM’nin tam karşısında olması nedeniyle büyük bir ulaşım kolaylığı sağlandığını ve İzmir’in lezzete açılan kapısı olmaya da şimdiden aday olduğunu ifade etti.


TECRÜBE VE BİRİKİM 

Aydemir, “Port Bornova’nın yapımını, ülkemize çok önemli projeler kazandıran inşaat sektörünün tecrübeli isimleri Eren Altay ve Beset iştiraki gerçekleştiriyor. İzmir’in yeme-içme ve eğlence kültürüne bambaşka bir boyut kazandıracak olan ve 10 dönüm alan üzerine inşası süren Port Bornova, ve her iş yerine özel asansör, gezi alanları, çocuk ve eğlence odalarının yanı sıra müdavimlerine vale ve yeraltı otopark avantajları da sunacak” dedi.


YATIRIMIN ADRESİ OLACAK

Port Bornova’nın sunduğu olanaklarla karlı yatırımın adresi olacağını belirten Latif Aydemir, açılış için Eylül ayını belirlediklerini ve heyecanla beklediklerini ifade etti.


Projede yaşamı kolaylaştırıcı her türlü detayı en ince ayrıntısına kadar inceleyip uygulamaya çalıştıklarını belirten Aydemir, “Bornova, İzmir ve Ege’ye layık bir proje olarak kentimizin kalkınmasına katkı koyacak, ezber bozacak ve yeme-içme mekanlarıyla ilgili alışkanlıkları değiştirecek. 40 milyon Tl bütçeli Port Bornova’nın çok sevileceğini biliyoruz. Birbirinden özerk, her biri 500 mt kapalı, 500 mt açık alandan oluşan 16 yeme içme mekanın yer aldığı projede 750 kişilik bir isdihdam sağlanacak. Genç ve gelişen bir ekonomiye sahip ülkemize, bu tarz projelerle hizmet etmeyi sürdüreceğiz” Dedi.


ENGELLİLER UNUTULMADI

Öncelikle fiziksel engellilerin unutulmayarak her mekanda asansör ve basamaksık ulaşımında düşünüldüğünü ve ileride daha farklı çalışmalar planlandığını anlatan Aydemir, Avrupa’nun 9’ncu en büyük kentinin yüz akı olacak projede çok seçici olduklarını ve yüzakı olacak markalara yer vererek herkesin çok uygun rakamlarla hizmet almalarını sağlayacaklarını ekledi.


Haber Ekspres (İzmir)


Geri Dön