19 / 03 / 2024

Port Life Tuzla daire fiyatları 276 bin TL'den başlıyor!

Port Life Tuzla daire fiyatları 276 bin TL'den başlıyor!

Firma: Özdemir Group

Proje: Port Life Tuzla

İstanbul’un büyük inşaat firmalarından Özdemir Grup 20 yılı aşkın deneyimi ve güvenirliği ile şimdi de yeni projesi Port Life Tuzla’yı yatırımcısı ile buluşuyor. 2016 yılının Aralık ayında teslim edilecek projede daireler 276 bin TL'den başlayan



Port Life Tuzla ev sahibi olmak isteyenlerin öncelikli tercihi haline gelen Tuzla Marina’nın hemen yanı başında kuruluyor. İstanbul'un Anadolu'ya ve dünyaya açıldığı ulaşım noktalarının merkezinde kurulan Port Life, havalimanı, TEM, E5, Havaray, liman ve marinaya yakınlığıyla ideal bir yatırım fırsatı sunuyor.


Yakın bir zamanda hayata geçecek Türkiye’nin 3. büyük marinası, metro istasyonu,  Marmaray  baglantısı ve nostaljik tren hattı ile değerine değer katacak kazançlı bir yatırım potansiyeli vadeden Port Life, sizi şehrin mutluluk limanına davet ediyor.



DAİRELER

3 bloktan oluşan projede 5 katlı bloklar halinde tasarlanan 2+1 (bahçe katı 2+1 dairelerde bahçe kullanım imkanı), 3+1 ve dubleks olmak üzere toplam 184 daire yer alıyor. Her daireye ait 1 adet kapalı otopark da bulunmakta.



Şehrin Mutluluk Limanı 

Port Life Tuzla’da dört mevsim dalından taze meyve yeme keyfi sunan ağaçlarıyla hayatınıza yepyeni bir kapı açıyor. Her yaştan insana hitap edebilen bir peyzaja sahip geniş bahçesi, havuz ve sosyal tesisiyle adeta şehirde tatil keyfi yaşatıyor. Çok amaçlı spor alanı, çocuklara özel düşünülmüş eğlenceli parkı, spor komplekslerini aratmayan fitness salonu ve alışveriş kolaylığı sağlayan mağazalarıyla size ve sevdiklerinize kalite zaman geçirmenin anahtarını sunuyor.


Port Life Tuzla sosyal tesisleri, Ailenizle ev dışında da kaliteli zaman geçirmeniz, doğayla iç içe bir alanda kendinizi yenilemeniz, dinlenmeniz ve stresten uzaklaşmanız için keyifli bir ortam sunuyor. Port Life Tuzla Cafe ise misafirlerinizi ev dışında da keyifle ağırlamanız ve sosyalleşmeniz için size özel bir alan yaratıyor.


KONUM

2015 yılı içerisinde hizmete girmesi planlanan ve dünyanın sayılı marina projeleri arasında yer alan kurulan Port Life, sahil yoluna ve E-5'e de çok yakın. TEM bağlantısı ve Marmaray sayesinde şehir merkezine kolay ulaşım imkanı sunan proje, Sabiha Gökçen Havalimanı'na sadece 7 dakika mesafede. Port Life Tuzla'nın hemen yanı başında bulunan Pendik arabalı vapur ve deniz otobüsü; deniz yolu ile Bursa, Yalova
ve Balıkesir’e gitmenin de en hızlı ve kolay ulaşım için alternatifini sunuyor.


Projeye özel banka koşulları ile 240 aya varan vade imkanı ve Özdemir İnşaat'ın size özel %0'dan başlayan faiz imkanlarından faydalanmak için Proje Satış Ofisi ile temasa geçebilirsiniz.



Telefon: 444 56 90 - 0534 014 78 68


Web: http://www.portlife.com.tr/



projeye sor



Geri Dön