25 / 04 / 2024

Port Life Tuzla fiyatları!

Port Life Tuzla fiyatları!

Firma: Özdemir Group

E-5'e de çok yakın konumda olan Port Life Tuzla fiyatları daire tiplerine bağlı olarak değişiyor. Banka kredisi ile ödeme yapılabilen projede 240 ay vade imkanı sunuluyor.



Daire teslimlerinin 2016 yılı Aralık ayı içerisinde gerçekleşmesi planlanan Port Life Tuzla fiyatları konutların alanları ve konumlarına göre değişiklik gösteriyor. Proje Özdemir Grup imzası ile yükseliyor.


Tuzla Port Life Evleri 3 blok halinde inşa ediliyor. Toplam 184 adet dairenin bulunduğu projede 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve dubleks konut seçeneklerine yer veriliyor. 


Özdemir Grup Port Life konum olarak Sabiha Gökçen Havalimanı'na sadece 7 dakika uzaklıkta bulunuyor. Projede 240 ay vadeli banka kredisi kullanılabiliyor.


Havalimanı, Havaray, E5, liman, TEM ve marinaya yakın mesafede bulunan Port Life Tuzla Rezidans'ta kişiye özel faizsiz ödeme planı hazırlanabiliyor. 


Port Life Tuzla fiyatları 240 bin TL'den başlıyor. Projede fitness salonu, eğlenceli parkı, geniş bahçe, mağazalar ve havuz gibi ortak yaşam alanlarına yer veriliyor. 


Tuzla Port Life iletişim

Telefon: 444 56 90 / 0534 014 78 68

Web: http://www.portlife.com.tr/

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


Geri Dön