25 / 04 / 2024

Port Royal'de 0,59 vade oranıyla!

Port Royal'de 0,59 vade oranıyla!

Babacan Holding tarafından Yeşilköy'de E5 üzerinde inşa edilcek ' olan Port Royal'de satışlar başladı.



Şirket projeden ev almak isteyenler için yeni bir kampanya da düzenledi. 

Buna göre konut alıcısı yüzde 0.59 faiz, 120 ay vadeyle veya 50 ay vade sıfır faizle ön talep döneminde ev sahibi olabilecek. Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Babacan, 'Babacan Port Royal'i, residence ve home officeden oluşan karma bir yapı olarak hayata geçirdiklerini kaydetti. 


Projenin toplam 5 blok, 801 daire ve 80 adet ticari üniteden oluştuğunu belirten Babacan,' Babacan Port Royal'de bölgede emsalsiz bir kampanyayı hayata geçirdik. Hiçbir projede olmayan 0.59 faiz oranları ve 120 ay vadeyle konut yatırımını en kolay hale getiriyoruz, üstelik bu şartları kendi imkanlarımız dahilinde sunuyoruz. Çünkü, arazi kendimize ait. 'Babacan Port Royal'i bundan 2.5 yıl önce Özelleştirme İdaresi Başkanlığından aldığımız 16 bin 527 metrekare arazi üzerinde inşa ediyoruz" dedi. 



http://www.babacanportroyal.com/


Yeni Şafak



Haber Habertürk'te şöyle yer aldı


 Kendi arsaları üzerinde 2002 yılından beri inşa ettiği konut projeleriyle dikkat çeken Babacan Holding, bu kez de Yeşilköy'de 480 milyon TL yatırım bedeliyle Port Royal projesini hayata geçiriyor. Ön talep dönemi başlayan projede yatırımcılara 120 ay vade 0.59 faiz kampanyasıyla konut sahibi olma imkanı sunuluyor. Ön talep toplama sürecinin büyük ilgi gördüğünü söyleyen Babacan Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Babacan, projede 50 ay vade sıfır faizle de ev sahibi olmanın mümkün olduğunu dile getirdi. 

Toplam 5 blok, 801 daire ve 80 adet ticari üniteden oluşan Port Royal'de 1 + 0'dan 3 + 1'e kadar daire seçenekleri yatırımcıların beğenisine sunuluyor. Projede yer alan dairelerin büyüklükleri 38 metrekareden başlayıp 165 metrekareye kadar çıkıyor. 

Dairelerin metrekare fiyatları ise 6 bin TL'den başlıyor. 


Habertürk


Geri Dön