19 / 04 / 2024

Portakal Çiçeği Residence' ta metrekare birim fiyatı 8 bin lira!

Portakal Çiçeği Residence' ta metrekare birim fiyatı 8 bin lira!

Firma: Portakal Çiçeği Gayrimenkul

Proje: Portakal Çiçeği Residence

Portakal Çiçeği Residence' ta 1+1 ve 2+1 dairelerin teslimleri hemen gerçekleşiyor, projede metrekare birim fiyatı 8 bin lira olarak belirlendi



Portakal Çiçeği Gayrimenkul imzası ile  Ankara  'da inşa edilen  Portakal Çiçeği Residence  5 bin 913 metrekare alan üzerine yayılıyor. Proje kapsamında satışlar devam ediyor


Konum olarak Ankara Aşağı Ayrancı'da bulunan Portakal Çiçeği Residence 'ta 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon konut tipleri bulunuyor.


Portakal Çiçeği Residence ta metrekare birim fiyatı 8 bin lira!


111 konutun yer aldığı Portakal Çiçeği Rezidans 'tan banka kredisi ile konut sahibi olunabiliyor. Proje kapsamında yer alan 1+1 ve 2+1 dairelerin teslimleri hemen gerçekleşiyor.


Ankara Portakal Çiçeği Residences'ta metrekare birim fiyatı 8 bin lira olarak belirlendi, projede fiyatlar 500 bin liradan başlıyor.


Portakal Çiçeği Residence 'ın ortak kullanım alanları arasında;  fin hamamı, fitness center, cafe ve yüzme havuzu, restoran, SPA bulunuyor. Proje Hoşdere Caddesi'ne paralel konumda yaşama geçiriliyor.


Telefon: 0312 442 11 08

Web Adresi: http://www.portakalcicegigmy.com

Ceren YÖRÜK/Emlakkulisi


projeye sor



Geri Dön