29 / 03 / 2024

Portakal Çiçeği Rezidans'ta lüks yaşam başladı!

Portakal Çiçeği Rezidans'ta lüks yaşam başladı!

Portakal Çiçeği Gayrimenkul A.Ş'nin Ankara'da hayata geçirdiği Portakal Çiçeği Rezidans'ta lüks yaşam başladı.



Yaklaşık 6 bin metrekare alan üzerine inşa edilen Portakal Çiçeği Rezidans projesi 160 metre yüksekliği ile Ankara’nın en yüksek binası olma özelliğini elinde bulunduruyor. Rezidans toplam 40 kattan oluşuyor. Her katında eşsiz  Ankara  manzarasını çok rahat bir şekilde görmek mümkün. Modern mimarinin en seçkin örneklerinden biri olmaya aday, 7 yıldızlı otel anlayışını benimseyen Portakal Çiçeği Rezidans’ın bu sayfaya konu olmasını sağlayan özelliği ise sanatsal kimliği.


Görkemli binanın girişinde sizi yine Portakal Çiçeği isimli bir sanat galerisi karşılıyor. Binanın ortak kullanım alanlarında da resim, heykel, seramik ve mozaikler bulunuyor. Rezidansın müşteri kitlesi de alım gücü yüksek, yerli ve yabancı sanatseverlerden oluşuyor. Çankaya’daki 40 katlı bina, yeni bir çekim merkezi olmuş.


Ferah dairelerden oluşuyor


Projenin ihtişamına yakışır bir girişi olan rezidansa girildiğinde, konukları iki kat yüksekliğinde galeri lobi katı karşılıyor. Çeşitli sanat eserlerinin,antikaların ve yerli ve yabancı bir çok ressamın çalışmalarının sergilendiği bu katta restoran ve kafeler bulunuyor.


Portakal Çiçeği Rezidans projesi içinde farklı metrekarelerde konutları insanların kullanımına sunuluyor.. Portakal Çiçeği Rezidans sadece yüksekliği ile değil aynı zamanda dairelerde oluşturulan ferah yaşam alanları üe de fark yaratan bir proje.


Projenin en büyük özelliklerinden biri de bahçeli ev özelliklerine sahip olması. Her katta yer alan 3 konutun 3 tarafı da açık ve her cephesinden Ankara manzarası konut sahiplerinin seyrini bekliyor. Yüksek katlarda güvenlik ve rahatlık duygusu verecek şekilde, iç mekanın uzantısı olarak balkonlar ile çevrili. Ahşap ızgara ile kaplanan bu balkonlar özellikle salonlarda yere kadar uzanan cam yüzeyler sayesinde salonla bir bütün haline geliyor.


Her katta sadece 3 daire yer alıyor. Kat hollerine özel iç mekan karakteri kazandırılmış. Bu alanlar halı kaplı, özel aydınlatma ve genel dekorasyon özellikleri ile konutların bir uzantısı gibi yapılmış binanın 33 ve 35’inci katları arasında ortak kulanım alanları olarak planlanmış. 33’üncü katta 320 metrekare büyüklüğünde teras bahçe ve 64 metrekare büyüklüğünde lounge alanı, 34’üncü katta ise 90 metrekare büyüklüğünde bir lounge alanı ile 29 metrekare büyüklüğünde lounge teras ve 35’inci katta 61 metrekarelik lounge yer alıyor.


Odalarda her ayrıntıya yer verilmiş


Portakal Çiçeği Rezidans’ta kapalı yüzme havuzu, fitness ve spa alanlarının yer aldığı 1200 metrekarelik bir bölüm var. Yarı olimpik yüzme havuzunun yer aldığı projede yüzerken veya güneşlenirken Ankara manzarasını rahatlıkla izlemek mümkün. Çocuk havuzu, jakuzi, sauna Fin hamamı, masaj salonu sinema kafe gibi birçok sosyal alanın yer aldığı havuz katında, kış bahçesi, kaya bahçesi, ahşap köprü gibi doğal ortam havası veren unsurlar da bulunuyor.


PROJE KÜNYESİ


Proje ismi: Portakal Çiçeği Residans

Yapımcı: Portakal Çiçeği Gayrimenkul A.Ş.

Yönetim Kurulu Başkanı: AhmetŞAHIN

Konum: Ankara Çankaya

Kapalı Alan: 40.380 metrekare

Kat Sayısı: 40 kat

Proje Yüksekliği: 160 metre



Geri Dön