24 / 04 / 2024

Praktiker Batman'da mağaza açtı!

Praktiker Batman'da mağaza açtı!

Praktiker, Güneydoğu Anadolu Bölgesi’ndeki ilk mağazasını Batman’da açtı. Batman’daki ilk ve tek yapı marketi olan 1000 metrekare büyüklüğündeki Praktiker, bölgenin tüm ihtiyacını karşılamayı hedefliyor.



Ev geliştirme ve yapı marketi sektörünün lider markası Praktiker, Güneydoğu Anadolu Bölgesi’ndeki ilk mağazasını Batman’da açtı. Batman’daki ilk ve tek yapı marketi olan 1000 metrekare büyüklüğündeki Praktiker, bölgenin tüm ihtiyacını karşılamayı hedefliyor


Praktiker Türkiye, Güneydoğu Anadolu Bölgesi’ndeki ilk mağazasını Batman’da açtı. Praktiker Batman, 1000 metrekare büyüklüğüyle bölgenin yapı marketi alanındaki tüm ihtiyacına cevap vermeyi hedefliyor. Praktiker Batman, geniş ürün gamını uygun fiyatlarla Batman ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi sakinlerinin ayağına getirdi. Praktiker Batman, aynı zamanda Batman’daki ilk ve tek yapı marketi oldu.


Batman’ın en işlek caddelerinden biri olan Eflatun Caddesi üzerinde bulunan Praktiker’in açılışı Praktiker Türkiye Genel Müdürü Tayfun Kutlu ve Praktiker Batman mağazası yatırımcısı Hikmet Celbek’in katıldığı törenle yapıldı. 


‘İlk başvuru Batman’dan geldi’


Açılışta konuşan Praktiker Türkiye Genel Müdürü Tayfun Kutlu, Batman mağazasının Praktiker’in ilk franchise başvurusu alan mağazası olduğunu belirterek, “Batmanlılar ev geliştirme ve yapı marketi alanındaki her türlü ihtiyacını artık tek noktadan karşılayabilecek. Uluslararası ve yerel tedarikçilerin ürünlerini artık Batman’daki tüketicilerle de buluşturuyoruz” dedi. Kutlu, Praktiker Batman’daki raflarda mutfak ve banyo ürünlerinden mobilyaya, el aletlerinden yapı malzemelerine binlerce ürünün yer aldığını anlattı.

 

Güneydoğu Anadolu’da 15 mağaza açılacak 

Praktiker’in yapı marketi ve ev geliştirme sektöründe dünyanın en değerli markaları arasında yer aldığını ve Türkiye’de kendi mağazalarının yanı sıra franchise ile de büyüdüğünü anlatan Kutlu,  “Büyüklüğü 300-1000 metrekare arasında değişen Praktiker Pratik ve 1000 metrekare ve üzeri metrekarelerde Praktiker mağazaları açarak, iki farklı mağaza konseptiyle müşterilerimize hitap ediyoruz. Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nde 2 yıl içinde 15 mağaza açmayı planlıyoruz” dedi.


Bölgenin organize yapı marketine duyduğu ihtiyacı gördüklerini belirten Batman Praktiker mağazasının yatırımcısı Hikmet Celbek ise şunları söyledi: “Batman’da yapı marketi ve ev geliştirme ürünlerini birlikte sunan bir mağaza bulunmadığı için Praktiker ile bu açığı kapatmak istedik. Bu mağaza aynı zamanda Güneydoğu Anadolu’daki ilk Praktiker mağazası oldu.”


Geri Dön